mamaplus

După ce a fost numită ”mamă grasă”, o vloggeriță s-a apucat de slăbit și are rezultate impresionante!

0
//
15.02.2021

Mama a doi copii, vloggerița și interpreta din România Deea Maxer a fost numită cu puțin timp în urmă „o mamă grasă”, iar criticile aduse de cei care o urmăresc au stârnit un val de reacții din partea interpretei. Femeia în vârstă de 31 de ani a transformat criticile în motivație și a reușit între timp să scape de câteva kilograme.

„În vară am fost criticată de oamenii ce mă urmăresc pe rețelele de socializare că aș fi o mamă grasă. Cred că există puține femei care sunt mega slabe la 8 luni după naștere. E vorba de organism, de modul lui de a se recupera și de gena pe care o avem. Eu nu am fost atât de norocoasă. Și nici nu eram în perioada în care să am timp pentru mine”, a declarat Deea.

Iată cum arăta vloggerița în luna august 2020, când a pornit valul de critici în adresa ei.

mamaplus

„Începând cu decembrie anul trecut am hotărât că trebuie neapărat să găsesc timp și pentru mine, eu fiind mamă cu normă întreagă. Mi-am găsit un antrenor pe Instagram, foarte căutat și lăudat. Îi urmez planul alimentar și sportiv. Am slăbit 5 kg și 7 cm în talie, celulita s-a diminuat și sunt mândră de mine. Sunt pe drumul cel bun.

Nu am un scop să slăbesc un anumit număr de kilograme. Pot să am și cu 5 kg mai mult ca acum, dacă pun masă musculară. Și să arăt bombă sau pot să am cu 5 kg mai puțin și să am pielea lăsată și celulită, cu mușchi netonifiați. Îmi doresc să ajung să fiu mândră de mine când mă voi uita în oglindă. Mai am de lucru. Vreau să fac sport și să mănânc sănătos în continuare”, a mai adăugat artista.

mamaplus
mamaplus