mamaplus

Doina Danielean: ”Cineva mi-a zis că Eva-Maria mi-a luat toată frumusețea și la față sunt urâtă”

-
//
08.06.2022

Există mai multe superstiții în popor legate de sarcină și perioada postpartum, însă majoritatea mămicilor din zilele noastre preferă să le evite, deoarece nu sunt decât niște presupuneri fără nicio dovadă științifică. Una dintre aceste superstiții spune că fetele ar fura frumusețea mamei încă din perioada intrauterină și, cu părere de rău, mai există persoane care au această convingere. Moderatoarea Doina Danielean mărturisește că recent i-a spus cineva că ”s-a urâțit„ de când a adus-o pe lume pe fetița sa. Ea însă tratează aceste comentarii cu amuzament și spune că ”se adoră„ așa cum este ea, mai ales după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

”Cineva mi-a zis că Eva-Maria mi-a luat toată frumusețea și la față sunt urâtă… Eu în convingeri din astea că naști o fetiță și fetița îți ia frumusețea nu cred! Eu, dimpotrivă, ador cum arăt.”, susține proaspăta mămică.

Doina Danielean a născut-o pe Eva-Maria în data de 27 aprilie și spune că această lună a trecut ca o zi. Între timp, bloggerița a slăbit foarte mult și arată foarte bine. Mai mult, ea spune că acum arată chiar mai bine decât înainte de sarcină.

”O femeie întinerește cu minim 5 ani după ce aduce o viață nouă pe pământ! Eu am învățat să mă iubesc înainte de sarcină, în timpul sarcinii și acum după ce am născut! MĂ ADOR, pur si simplu. Acum că am și slăbit mai mult decât inainte să fiu însărcinată, în genere… Da! Nu sunt așa chitită mereu, nu sunt machiată, nu am timp de cosmetolog, ÎNCĂ. Dar toate astea nici nu ne fac frumoase cu Adevărat! Fericirea și ceea ce dăruim lumii ne fac frumusețea! Sclipirea din ochi, chiar dacă ochii sunt plânși sau umflați de oboseală e frumusețea!

BUNĂTATEA, EMPATIA. OMENIA NE FAC FRUMOASE! CÂND NE GÂNDIM LA CE SIMT ALȚII SUNTEM FRUMOȘI! Când emanăm motivație, caldură, respect SUNTEM FRUMOȘI! Restul e ambalaj și timpul îl boțește, oricât de frumos ar fi el! La toți ambalajul se boțește cu ani, nu te ajută nici un machiaj, nici un cosmetolog și nici o chiteală! Te ajută doar sufletul, care e unica ta FRUMUSEȚE!”, a punctat Doina Danielean.

Proaspăta mămică a anunțat că la începutul lunii august urmează să aibă loc încreștinarea micuței sale și petrecerea de botez.

mamaplus