mamaplus

10 sfaturi de la Lilu pentru fetele sale Amelie și Teia

-
//
24.04.2020

Maternitatea este o stare aparte, un univers plin de gânduri, emoții, trăiri și experiențe pe care doar femeile speciale le pot cunoaște. Acele femei speciale sunt mămicile care ne dau viață, ne cresc și ne dau cele mai de preț sfaturi pe care le purtăm în suflet toată viața. Acest rol minunat de mămică îi vine exact ca o mănușă prezentatoarei TV Lilu Ojovan, care și-a împărtășit recent câteva gânduri și povețe adresate fiicelor sale. Cu siguranță, multe mămici vor rezona cu esența mesajului transmis de Lilu.

”Iubita. Așa ti-am zis ție, Amelie, așa îți zic și ție Teița. Pentru că asta vreau să simțiți. Să vă simțiți iubite și în stare să oferiți iubire.

1. spuneți MULȚUMESC tuturor - oamenilor iubiți, străinilor, experiențelor, durerilor.

2. Nu așteptați de la nimeni nimic. Nimeni nu ne este dator, noi(părinții) v-am dăruit viața a fost un cadou, (atât pentru noi, cât și pentru voi, cel puțin asta sperăm) în rest pentru totul trebuie să depuneți efort și pasiune.

3. Să faceți cu drag doar ceea ce va aduce plăcere. Atunci când veți face cu pasiune ceva înseamnă că faceți lucrul bun.

4. Plângeți când simțiți nevoia. Descărcați-vă nervii, stările, furiile. Apoi ștergeți lacrimile, vă machiați un pic (când veți mai mari) zâmbiți și Rezolvați problema.

5. Câtă dragoste și frumusețe este in fiecare dintre voi. (Atent nu despre Frumusețea de prințesă, e despre Frumusețea din interior). Din păcate eu doar abia ajungând la maturitate mi-am dat seama de asta, Învățând din cărți și din propriile experiențe.

6. aveți grijă și respectați corpul vostru. Este căsuța sufletului nostru.

7. Nimeni nu are dreptul să vă numească cu cuvinte urâte. Voi știți că nu sunteți așa, cel care vorbește urât despre alții este de fapt cel urât (adică plin de ură).

8 Încă o dată. Mai încearcă (exact ca la promoțiile nereușite). De fapt în încercare, răbdare și rezistență stă puterea unui om. Dacă oamenilor care au inventat lumea asta nouă cu mașinăriile sale renunțau la primul eșec, probabil încă în peșteri eram. Ne mișcam mereu înainte, mai buni.

9. Tot timpul să învățați ceva nou, să citiți ceva diferit. O femeie frumoasă și deșteaptă e Combinația perfectă.

10. sunteți Surori, sunteți cele mai bune prietene. Atunci când noi nu vom mai fi, voi veți fi familia noastră.”