mamaplus

Copturi de Paști de la COLIBRI: gusturile preferate sunt deja în vânzare!

-
//
13.04.2020

În acest an, cei mai mulți dintre noi vor sărbători Paștele în regim de izolare acasă, în sânul familiei. În pofida tuturor circumstanțelor, sărbătoarea totuși trebuie să rămână la fel: luminoasă și... delicioasă!

COLIBRI se mândrește cu faptul că, ani la rând, multe familii din Republica Moldova aleg pentru masa de sărbătoare anume copturile acestui brand. Aluatul de calitate, combinațiile delicioase de umpluturi și design-ul frumos al cozonacilor te vor ajuta să petreci weekend-ul cu gust. Alege tot ce este mai bun pentru tine și oamenii dragi!

PREMIUM CU CIOCOLATĂ

mamaplus

Aluat de cozonac cu fructe confiate și stafide, cu umplutură de ciocolată italiană. Cozonacul este decorat cu glazură albă, flori din zahăr și presărat cu mărgelușe aurii și fulgi de ciocolată. Apetisant și frumos!

PREFERAT

mamaplus

Cozonac aromat cu fructe confiate și stafide, care poate fi preparat cu două umpluturi: vișine și mac. Suprafața este decorată cu glazură de ciocolată albă, fulgi de ciocolată și granule glazurate.

FANTEZIE

mamaplus

Cozonacul Fantezie are un gust delicios și o aromă deosebită, cu adaos de stafide și fructe confiate. O coptură de Paști tradițională și accesibilă.

PANETTONE

mamaplus

Un chec clasic italian, preparat conform rețetei tradiționale italiane. Aluat neobișnuit de fraged, conține multe straturi cu ciocolată, fructe confiate și stafide. Decorat cu fulgi de migdale și ciocolată.

RULADĂ DE PAȘTI CU VIȘINE

mamaplus

Rulada tradițională de Paști de la COLIBRI cu umplutură de vișine și stafide te va cuceri de la prima degustare cu aroma sa unică și textura fragedă. Rulada este decorată cu ciocolată și caramele colorate. Datorită formei sale compacte, desertul poate fi feliat cu ușurință și servit la ceai.

Cozonacii de la COLIBRI pot fi achiziționați în majoritatea supermarketurilor din țară: Linella, Fourchette, Kaufland, Fidesco, METRO, Family Market, Green Hills, Velmart, precum și în punctele de vânzare cu amănuntul în raioanele din Republica Moldova.

Și încă o veste bună pentru toți cei care vor să minimizeze numărul de ieșiri din casă: acum puteți comanda cozonaci delicioși de la COLIBRI la numărul de telefon 060 116 907. La comenzi mai mari de 300 de lei, livrarea este gratuită!

Colibri a început să producă torturi şi prăjituri din anul 1997.  Patiseria produce peste 100 de feluri de torturi și prăjituri.

Adresa:  Chisinau, str.Gh.Madan, 87/7
Telefon: 068 077 077
Facebook
www.colibri.md