Un mod inedit de albire a dinților

Un mod inedit de albire a dinților

-
//
07.12.2015

Unele produse de îngrijire sînt foarte scumpe. Iar dacă doriți să obțineți un zîmbet strălucitor, atunci costul unei astfel de proceduri poate fi fabulos. Din fericire există metode originale de îngrijire, simple de aplicat și accesibile.

Iată că și această fată drăguță a decis să ne recomande un mod de albire a dinților. Poate cuiva acesta îi va părea destul de ciudat, dar nu vă grăbiți să faceți concluzii pînă nu încercați. E uimitor, această fată știe cu adevărat cum să-și albească dinții cu cărbune activat.

Pentru aceasta, cumpărați cărbune din orice farmacie, zdrobiți pastila pînă se face  praf și presărați puțin pe periuța dvs. de dinți. Repetați acțiunea în fiecare dimineață. Veți arăta ciudat, pentru că dinții se vor murdări. Dar după ce curățați dinții,  veți vedea rezultatul. Peste 3-5 minute de periat cu mișcări circulare, clătiți bine gura.  Și gata, aveți o gură plină de dinți albi ca perlele! Cărbunele activat absoarbe bacteriile, toxinele și curăță punctele cafenii de pe suprafața dinților, iar  apoi le înlătură din organism.

Sursa