mamaplus

Un bărbat din Rusia și-a ucis soția în fața copiilor săi minori. Acesta se întorsese de curând de pe frontul din Ucraina

-
//
20.04.2023

Un locuitor al orașului rusesc Zavoljie, din regiunea Nijegorodskoi, și-a ucis soția în fața copiilor săi minori. Vecinul bărbatului a declarat că crima a avut loc la scurt timp după ce acesta s-a întors de pe frontul din Ucraina, unde a luptat în calitate de soldat voluntar. 

mamaplus

„Când am aflat că Alexandru a plecat pe front, l-am respectat și mai mult. Era un om liniștit din fire, care întotdeauna saluta pe toată lumea”, a declarat vecinul bărbatului, relatează Meduza, conform Newsmaker.

Cuplul era dependent de alcool și se certa în mod repetat sub influența acestuia. În ziua tragediei, 17 aprilie, bărbatul era beat și și-a înjunghiat soția în timpul unei dispute.

Crima a avut loc în fața celor doi copii minori ai săi. Unul dintre băieți are șase ani și este încă la grădiniță. Celălalt băiat are șapte ani și merge la școală. Rudele familiei au refuzat să oficializeze custodia, astfel că copiii vor fi trimiși la un orfelinat.

Bărbatul a fost reținut. În conformitate cu legislația rusă, el riscă între 6 și 15 ani de închisoare.