mamaplus

Un adolescent, decapitat de un rechin: Mărturia cutremurătoare a tatălui

-
//
02.09.2024

Un băiat de 16 ani a fost decapitat de rechin în Jamaica, în timp ce se afla la pescuit sub apă. Adolescentul a fost găsit la Montego Bay, unul dintre cele mai populare centre turistice ale țării.

mamaplus

Un tânăr de 16 ani a fost decapitat de un rechin în timp ce pescuia sub apă în Jamaica, scrie Sky News. Poliția a anunțat că elevul de liceu Jahmari Reid, din zona Trelawny din nord-vestul Jamaicii, a dispărut luni în timp ce se afla singur pe mare, transmite stirileprotv.ro. 

Adolescentul a fost găsit la nord de insulă a doua zi după dispariția sa, lângă popularul oraș turistic Montego Bay. Presa locală a raportat că era decapitat și avea un braț cu mușcături, iar eforturile de a ucide rechinul și de a recupera capul băiatului sunt în desfășurare.

Doar trei atacuri de rechini în Jamaica în ultimii 275 de ani

Tatăl lui Jahmari, Michael Reid, a spus pentru Jamaica Observer: „Nu-mi vine să cred că a plecat singur pe mare și acesta a fost rezultatul. Este trist să știu asta. Mă simt atât de rău”.

Atacurile de rechini sunt rare, cu un total de 69 de atacuri neprovocate confirmate în întreaga lume și 14 decese raportate anul trecut, potrivit International Shark Attack File, cu sediul în Florida.

Din 1749, în Jamaica au fost raportate doar trei atacuri neprovocate de rechini, conform dosarului care este administrat de Muzeul de Istorie Naturală din Florida și Societatea Americană Elasmobranch.