Povestea mămicii care a rămas însărcinată la 6 săptămâni după naștere

Povestea mămicii care a rămas însărcinată la 6 săptămâni după naștere

-
//
05.09.2017

O femeie din Australia a reușit să devină mămica a 3 copii timp de 12 luni. Cum e posibil? A născut un copil, iar după 6 săptămâni a rămas însărcinată cu gemeni. Chiar dacă medicii nu recomandă mai multe sarcini într-o perioadă scurtă de timp, pentru că organismul nu reușește să-și revină, Eliza Curby susține că nu ar schimba nimic și se consideră o norocoasă.

Povestea mămicii care a rămas însărcinată la 6 săptămâni după naștere

Mămica, în vârstă de 27 de ani, a trecut de la a nu avea niciun copil la a avea 3 copii în doar 12 luni.

A pus simptomele sarcinii pe seama nopților nedormite.

„Timp de câteva săptămâni mă simțeam extrem de epuizată, iar asta am pus-o pe seama lipsei de somn”, povestește femeia pentru Daily Mail Australia.

Din fericire pentru acest cuplu, o familie numeroasă era exact ceea ce își doreau.

Eliza spune că în perioada în care a conceput gemenii alăpta, așa că a decis să meargă pe ideea de contracepție naturală, deși, având-o pe mama care e moașă, stia că nimic nu e sigur.

Povestea mămicii care a rămas însărcinată la 6 săptămâni după naștere

În plus, față de senzația de oboseală, tânăra mămică a simțit și ușoare dureri de cap în fiecare dimineață și lipsa de energie, înainte de a începe să se întrebe dacă nu cumva este din nou însărcinată.

„Am râs la ideea că aș putea fi din nou însărcinată. Și asta a rămas o bună perioadă: o glumă. Am făcut un test de sarcină, să fiu sigură, însă a ieșit negativ. Am făcut apoi alte teste, pe parcursul unei luni întregi, însă toate au ieșit negative, până când unul a ieșit pozitiv.”

La scurt timp, Eliza s-a dus la medic să confirme sarcina și i s-a făcut o ecografie. În urma ecografiei însă, medicul avea o altă surpriză pentru cei doi: sarcina era gemelară.

Gemenii, acum în vârstă de 7 luni, au venit pe lume prin cezariană. Inițial, tânăra mămică n-ar fi recomandat experiența altor femei, însă după primele 6 luni ale gemenilor, și-a schimbat părerea:

„După primele șase luni, devine mai ușor. Devii mai bună, iar bebelușii devin și ei mai distractivi. Avantajele sunt că îi văd cum interacționează toți 3 și cum învață unul de la celălalt. În plus, simt că a fost mai bine să am sarcinile una după cealaltă, decât răspândite pe parcursul a mai mulți ani.”

Sursa: baby.unica.ro