mamaplus

Probleme la utilizarea poliței. CNAM: De multe ori pacienții au dreptate

-
//
16.05.2024

Moldovenii obișnuiesc să sune frecvent la Linia Verde, pentru a raporta cazuri în care întâmpină probleme la utilizarea poliței de asigurare medicală. Șeful Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), Ion Dodon, susține că zilnic este înregistrat un număr mare de astfel de apeluri.

mamaplus

Invitat în cadrul ediției de miercuri, 15 mai, a emisiunii „Moldova Gândește LIVE”, Ion Dodon nu a oferit o cifră exactă, dar a dat asigurări că toate apelurile sunt înregistrate și analizate, transmite tv8.md.

„Avem trei colegi care lucrează la această linie verde. Deci trei colegi răspund practic non-stop la telefoane. Noaptea, există o altă linie fierbinte la Ministerul Sănătății. De multe ori sunt apeluri la care nu se reușește să se răspundă, pentru că toți operatorii sunt ocupați, dar toate mesajele și apelurile sunt înregistrate”, a subliniat Ion Dodon. 

Potrivit șefului CNAM, cel mai des, oamenii sună la Linie Verde pentru a afla diverse informații de interes, iar mai rar raportează plângeri legate de polița de asigurare medicală.

Citește mai departe pe tv8.md.