mamaplus

Caz șocant la Vulcănești: O femeie paralizată, violată de un maseur

-
//
16.05.2024

Un maseur din Vulcănești a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pentru o perioadă de probă de doi ani, după ce acum un an a hărțuit sexual o femeie paralizată. Sentința a fost publicată recent de magistrații Judecătoriei Comrat.

mamaplus

Potrivit materialelor dosarului, totul s-a întâmplat în perioada aprilie-mai 2023, când individul vizita victima, paralizată ca urmare a unui accident vascular cerebral. Astfel, fiind într-o odaie cu femeia, bărbatul a dezbrăcat-o și a atins-o în zone intime, după care a impus-o să întrețină raport sexual în formă orală, transmite deschide.md.

Totul a continuat timp de câteva săptămâni. Femeia refuza să le povestească copiilor despre cele întâmplate din cauză că îi era rușine.

Despre acest caz s-a aflat când din casă au dispărut 7.000 de dolari și 2.000 de euro. Fiul victimei a instalat o cameră în odaie pentru a putea prinde hoțul în flagrant. În acest sens, în una dintre sesiunile de masaj, familia a aflat despre umilința la care a fost supusă femeia.

Fiind audiat, individul și-a recunoscut vina, menționând că îi pare rău de cele comise. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Comrat în decurs de 15 zile.