Politicieni cu mulți copii

Politicieni cu mulți copii

-
//
09.03.2017

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este renumit nu doar prin funcția pe care o deține în stat, dar și statutul de tată a trei băieți, Vlad, Bogdan și Nicolae. Șeful statului se declară mândru de familia sa și ori de câte ori are ocazia să iasă cu soția și feciorii în public, o face cu mândrie. Igor Dodon și soția sa, Galina, formează un cuplu de 21 de ani.

Politicieni cu mulți copii

Președintele Parlamentului RM, Andrian Candu, are o familie frumoasă. Este tată a trei copii, iar cel de-al treilea, a venit pe lume la începutul acestui an, de Sf. Vasile pe stil vechi. Soția acestuia, Zuzana, și-a numit mezinul, Adam. Prenumele provine din biblie și semnifică – Începutul, Primul etc.

Politicieni cu mulți copii

Cuplul Candu mai educă încă doi copii, Daniel, în vârsta de 7 ani și Vera, de 5 ani. Arhiva personală a familiei afișează poze cu aceștia, iar cuvântul fericire este cel care-i caracterizează.

Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, are o experiență de muncă vastă. A activat mulți ani în sfera criminalității organizate și combatere a corupției, dar pe lângă o carieră de succes, acesta se bucură de o familie numeroasă. Are un mariaj de 19 ani și este tată a trei copii. Pagina oficială a domnului ministru afișează doar fotografii de serviciu, dar unele surse menționează, că copiii acestuia sunt pasionați de IT și sport. Bogdan Jizdan, unul dintre cei trei copii ai sai, practică judo și este elev la Liceul Teoretic ” Mihai Viteazu” din capitală.

Politicieni cu mulți copii

Ministrul Mediului, Valeriu Muntean, împreună cu soția sa au patru fete. Camelia, Ilinca, Smaranda și Crăița sunt cea mai mare performanță a lui Valeriu Muntean. Despre familie, acesta menționează, că e ceea ce îl face împlinit, iar copiii sunt cea mai incontestabilă avere.

Politicieni cu mulți copii

Fostul deputat-liberal, Chiril Lucinschi, este tată a patru copii, Petru, Alexandra, Egor și Pavel. După 19 ani de căsnicie, acesta a divorțat de soția sa, Ana, dar are o relație armonioasă cu copiii. Recent, copiii politicianului, Alexandra și Petru, au devenit noii proprietari ai compania Analiticmedia-Grup SA, care anterior îi aparținea lui Chiril Lucinschi.

Politicieni cu mulți copii

Xenia Bugneac

Sursa: Mamaplus.MD