O mămică din Capitală are nevoie de ajutorul nostru, pentru a-și salva bebelușul

O mămică din Capitală are nevoie de ajutorul nostru, pentru a-și salva bebelușul

-
//
28.08.2017

Veronica Guranda este o viitoare mămică pe care, cu siguranță, nu o dată ați văzut- o la evenimentele Women’s Summit Moldova. Cu câteva luni în urmă, tânăra a aflat că este însărcinată, însă această veste minunată a venit la pachet cu o știre tristă.

O mămică din Capitală are nevoie de ajutorul nostru, pentru a-și salva bebelușul

Medicii au anunțat-o că fetița sa, Letiția, suferă de o boală gravă și că imediat după naștere va avea nevoie de o intervenție chirurgicală la inimă, care costă 70.000 de euro.

“Suntem o tânăra familie, așteptăm o fetiță, sunt în săptămâna 35 de sarcină, însă lacrimile și fricile, au apărut în viața noastră ca un trăsnet pe cerul însorit, în săptămâna 20 de sarcină când ni sa spus ca fetița suferă de o malformație cardiacă complexă și că soluția ar fi să ne omorâm fetița. 

E un copil foarte așteptat, ne-am rugat ca să apără în viața noastră, am planificat sarcina și nu puteam renunța la acest suflețel nevinovat. Au urmat drumuri către țări străine, amniocinteză, cordonocinteză, analize, nenumărate vizite la medici însă nimeni nu ne putea pune o diagnoză exactă și cu atât mai mult să ne dea o soluție la problema fetiței nostre. Am ajuns să căutăm zile și nopți la rând un Doctor pentru a salva inimioara Letiției, fiindcă nu putem, și nu ne dorim să acceptăm ca ființa noastră minunată poate să meargă la îngerași. Iar într-un final, ca o lumină dintr-un veșnic întuneric, am găsit Omul prin care Dumnezeu face minuni, Doctorul Eugen Sandica, de la clinica Heart and Diabetes Center NRW din orașul German, Bad Oeynhausen. 

Ce ne doare foarte mult e faptul că speram să ne descurcăm financiar, însă din păcate posibilitățile familiei noastre sunt foarte departe de banii de care avem nevoie pentru a ne salva Degețica noastră, din acest motiv apelăm la toți oamenii pentru a da posibilitatea unui suflețel atât de curajos să crească mare! Șansele Letiției sunt cele mai mari dacă ajungem la clinică înainte de naștere, ca după ce se naște să fie luată imediat sub supraveghere specializată și la scurt timp să i se facă intervenția. 

Nu am cuvinte să vă redau cât ne rugăm și sperăm că vom reuși să o vedem sănătoasă, jucăușă ca orice copilaș normal, să îi auzim bătăile inimii și să ne bucurăm de primii săi pași, primele năzdrăvănii. Vă Mulțumim preventiv pentru fapta bună ce urmează să o faceți și ne cerem scuze că apelăm cu acest strigăt de ajutor dar nu avem altă soluție, ființa mică care mă trezește dimineața cu mișcări și care reacționează la vocea mea și a tăticului ei, pentru ea, pentru a o vedea sănătoasă, pentru a o vedea mare, vă rugăm să nu rămâneți indiferenți”, ne îndeamnă Veronica.

O mămică din Capitală are nevoie de ajutorul nostru, pentru a-și salva bebelușul

Dacă și pe voi v-a sensibilizat povestea acestei familii, puteți contribui cu o donație pe caritate.md!

Sursa: Mamaplus.MD