mamaplus

FII SANTA! Este îndemnul din această perioadă în sprijinul a 400 de copii din programele CCF Moldova

-
//
27.12.2023

Decembrie este luna în care e frumos să dăruim iubire, timp, emoții, cadouri. În această perioadă copiii cred în miracole și ar fi frumos să semănăm acum cât mai multă magie. În pragul sărbătorilor de iarnă, Coca-Cola, Linella și CCF Moldova și-au unit forțele și te îndeamnă să te alături campaniei caritabile „FII SANTA!”

mamaplus

La achiziționarea fiecărei sticle Coca-Cola și Coca-Cola Zero, doar în rețeaua de magazine Linella, contribui la bunăstarea a 400 de copii din programele CCF Moldova. Campania este valabilă până pe 31 decembrie 2023.

Alătură-te acestei acțiuni de bunătate și dăruiește zâmbete! Îndeamnă-ți și prietenii să răspândească bucurie, astfel vor ajuta în jur de 200 de familii să rămână unite și puternice în fața provocărilor. Sprijinul acordat copiilor și familiilor lor va fi oferit prin abordare individualizată.

Bunătatea nu are preț! Implică-te și vei oferi un viitor mai luminos pentru copiii din Moldova!

Anual, CCF Moldova lucrează în medie cu 700 de copii și familiile lor, 400 dintre acestea fiind cazuri noi. Oferim soluții durabile, pentru ca acțiunile noastre să meargă dincolo de ajutorul material - ne dedicăm pentru a asculta și pentru a înțelege nevoile copiilor și ale părinților lor, oferind consiliere și sprijin pentru a construi un viitor mai sigur.

Sprijinim familiile dezavantajate social pentru ca fiecare copil să crească într-un mediu familial prielnic și să aibă acces la educație de calitate. Creăm pentru copiii în nevoie un mediu de speranță şi respect, în care ei își pot dezvolta potențialul complet și oferim instrumente practice pentru o schimbare pozitivă în viața copilului, familiei și comunității.