mamaplus

Drumurile de acces sunt curățate! Astăzi, elevii din municipiul Chișinău se reîntorc la școală

-
//
11.01.2024

Astăzi, 11 ianuarie, copiii şi elevii din Chișinău se întorc la ore în toate cele 332 de instituţii municipale de învăţământ: şcoli, grădinițe, şcoli sportive şi centre extrașcolare. Potrivit responsabililor de la Primărie, toate accesele către instituțiile de învățământ au fost curățate.

mamaplus

Municipalitatea precizează că orele din perioada 09-10 ianuarie vor fi recuperate, iar părinții sunt rugați să fie receptivi astfel încât copiii lor să ajungă la școală în zilele stabilite de fiecare instituție în parte, scrie realitatea.md.

„Conducătorii instituțiilor educaționale vor organiza recuperarea orelor din 09-10 ianuarie 2024 pentru elevii din toate instituțiile de învățământ primar și secundar, publice și private, inclusiv din învățământul extrașcolar, conform unui plan instituțional.

În această situație, apelăm la înțelegerea părinților și îi rugăm să fie receptivi la necesitatea recuperării orelor, având în vedere importanța procesului educațional”, se arată în nota informativă a Primăriei.