Detalii noi despre sarcina Marianei Șura

Detalii noi despre sarcina Marianei Șura

-
//
21.10.2017

Mariana Șura trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul său, Gheorghii, pe care Evelina îl iubește ca pe propriul tată. În curând, interpreta îl va aduce pe lume pe cel de-al doilea copil.

Detalii noi despre sarcina Marianei Șura

Vedeta, care este în al doilea trimestru de sarcină, ne-a povestit despre starea sa de sănătate, despre cel din burtică, dar și despre naștere.

“Mă simt foarte bine, nu am grețuri matinale. Planific să lucrez în continuare, până înainte de naștere. La început de sarcină, mă duceam și la 3 evenimente pe seară și chiar mă simțeam foarte bine, un pic obosită, dar fericită și împlinită.

De când sunt însărcinată, soțul e și mai atent și grijuliu cu mine. În plus, ține foarte mult și la fiica mea, ceea ce apreciez foarte mult.

Dacă în trecut spuneam că vreau doar fete, acum mi s-a schimbat părerea. Ne-am dori și un băiețel, important să fie sănătos.

Dacă pe Evelina am născut-o într-un spital din România, cel de-al doilea copil va veni pe lume în Moldova. Încă nu știu dacă voi naște la un spital privat sau de stat, ne vom decide în curând.

Sperăm, cu ajutorul bunului Dumnezeu, totul să decurgă normal și să avem o familie cu adevărat împlinită”, a declarat Mariana Șura pentru Mamaplus.MD.

Detalii noi despre sarcina Marianei Șura

Amintim că interpreta mai are o fiică, Evelina, din prima căsnicie. Fetița îi seamănă leit artistei și abia așteaptă să aibă un frățior sau o surioară.

Sursa: Mamaplus.MD