mamaplus

Cum arată acum fiica lui Gianluca Vacchi. Blu Jerusalema s-a născut cu o afecțiune fizică gravă

-
//
06.09.2022

Gianluca Vacchi este una dintre cele mai urmărite celebrități de pe Internet și poate să se mândrească cu o fetiță absolut superbă. Bărbatul are o fiică împreună cu actrița Sharon Fonseca, în vârstă de doi ani. Blue Jerusalema, însă, a trecut prin momente grele încă de la naștere.

Este unul dintre cei mai mediatizați bărbați de pe Internet, atât datorită aspectului fizic, cât și stilului de viață de invidiat de care se bucură. Însă, viața lui GianLuca Vacchi nu a fost atât de fericită în ultimii doi ani. Destinul i-a adus pe lume, împreună cu actrița Sharon Fonseca, o fetiță minunată, pe care a numit-o Blu Jerusalema. Pe cât de frumoasă este, pe atât de grea i-au fost începuturile, deoarece fiica lor s-a născut cu o boală gravă, care îi afectează aspectul fizic.

Blu Jerusalema are acum doi ani și s-a născut cu o boală care îi afectează aspectul fizic, numită „gură de lup”. Aceasta a avut ghinionul să se nască cu o malformație care îi afectează gura, fiind la nivelul osului palatin. Gura de lup este o boală gravă și rară, a cărei origini nu se știe, nici cum ar putea să fie prevenită. Bebelușii care se nasc cu această afecțiune au o despicătură în partea superioară pe cerul gurii, care împiedică gura și nasul să fie despărțite, așa cum se întâmplă în cazul persoanelor sănătoase.

Tatăl ei a fost profund afectat de acest lucru, spunând că boala fetiței lui i-a zguduit întreaga lume:

„Ca bebelușul tău să treacă prin ceva atât de grav ca o intervenție chirurgicală, îți zguduie întreaga lume ca părinte. Îngerul nostru nu încetează să ne uimească! A fost atât de curajoasă, calmă și dulce prin toate câte a trecut, încât mă face atât de mândru să fiu tatăl ei! Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă către toți părinții care trec prin experiențe ce țin de sănătatea copilului lor!”, a declarat Gianluca Vacchi.

mamaplus

Chiar dacă Gianluca Vacchi și familia lui au trecut prin momente extrem de dificile, se pare că lucrurile arată mai bine în viața lor. Recent, bărbatul a publicat o fotografie cu fetița, în care aceasta arată ca un copil normal și vindecat, dar și extrem de frumoasă. Se pare ca Gianluca este extrem de atașat de fiica lui și își dedică majoritatea timpului ei.

Se pare că aceștia se bucură de momentele pe care le așteptau de mult, după multă vreme în care Blue Jersalema a fost supusă intevențiilor chirurgicale, care i-au transformat primii ani de viață într-un adevărat coșmar.