mamaplus

Ce a dezvăluit Lavinia Pîrva despre al doilea copil cu Ștefan Bănică jr. și zvonurile că ar divorța

-
//
10.12.2021

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt într-o relație din 2013. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2017, iar în 2019 au devenit părinții unui băiețel, pe nume Alexandru. Deși este mai discretă și nu oferă detalii din viața ei personală, Lavinia a făcut recent câteva declarații despre maternitate și dorința de a fi din nou mamă.

„Am ales să fiu mamă cu normă întreagă. M-a ajutat foarte mult mama mea, a stat cu mine zi de zi. Acum a plecat la Timișoara să mai respire și ea, dar mă bucur că am ales ca Alex să nu crească cu nicio bonă, ci cu mama sau bunica. Sunt mândră că nu a fost nevoie ca cel mic să stea prea mult alături de altcineva. A crescut frumos, doar că știi și tu cum e perioada asta de la 2 ani și jumătate.”, a povestit Lavinia Pârva.

Întrebată despre al doilea copil, ea a spus că nu își mai dorește.

„În momentul ăsta nu mă gândesc deloc la asta, îmi e suficient. Îmi și imaginez să am 2-3 ca Alexandru, nu cred că aș face față. Alexandru cântă, dansează și e chiar talentat. Cumva el a auzit mereu muzică și s-a născut direct pe scenă.”, a mai spus vedeta.

mamaplus

În urmă cu un an, au apărut zvonuri în presă, conform cărora ea și Ștefan Bănică ar divorța, după ce artista a fost surprinsă fără verighetă pe deget. Lavinia Pîrva a pus capăt acestor speculații prin intermediul unui mesaj publicat pe contul personal de Instagram. 

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța altă treabă nu are! Doamne mare ți-e grădina!

Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de „surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?”, a mai scris cântăreața.

Lavinia Pîrva a adăugat faptul că lipsa unei verighete nu denotă și un divorț. Ba mai mult decât atât, a menționat că ea și Ștefan Bănică sunt foarte îndrăgostiți.