mamaplus

Caz șocant! O tânără a fost ucisă de fratele ei, în urma unei dispute legate de cadourile de Crăciun

-
//
27.12.2023

Doi fraţi adolescenţi – de 14 şi 15 ani – sunt cercetaţi în Florida, după ce sora lor a fost împuşcată şi a murit în timpul unei dispute legate de cadourile de Crăciun, transmite BBC citat de hotnews.ro.

mamaplus

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a fost împuşcată în piept de fratele ei de 14 ani, în timp ce îl avea pe fiul ei de 10 luni într-un cărucior, a declarat biroul şerifului din Florida, notează News.ro.

Băiatul de 14 ani a fost apoi împuşcat de fratele său mai mare cu un an, care şi-a scos propria armă, a precizat Biroul şerifului din Pinellas County, adăugând că împuşcăturile au avut loc după o ceartă legată de cine primea mai multe cadouri.

Şeriful Bob Gualtieri a declarat reporterilor că adolescentul de 15 ani a fugit de la locul faptei şi a aruncat arma, fiind ulterior prins.

Fratele mai mic, în vârstă de 14 ani, a fost dus la spital în stare stabilă şi va fi luat în custodie când va fi externat, a precizat poliţia.

Procurorii locali vor analiza cazul şi vor decide dacă îl vor acuza ca adult pentru uciderea surorii sale, a adăugat şeriful Gualtieri.

Femeia a fost dusă la spital, unde a fost declarată moartă, a precizat şeriful Gualtieri.

El a explicat că femeia a suferit o hemoragie internă şi nu a putut respira – dar a adăugat că bebeluşul aflat în cărucior nu a fost rănit.

Tânărul de 15 ani a fost arestat şi acuzat de tentativă de crimă de gradul întâi şi de falsificare de probe.