Maria Andriuță - pasionată de gastronomie și un gurmand adevărat. "Pentru mine, gătirea este un fel de meditație în care te poți scufunda totalmente în procesul de creație. Și probabil ca este cel mai rapid mod să savurezi rezultatul muncii tale!) :) "
Astăzi, vă prezentăm un aperitiv ușor de tipul “Oaspeții sunt la prag” în stil italian.
Vom avea nevoie de:
Roșie
Câteva felii de prosciutto
Salată rucola
Mozzarella (sau feta, dar aceasta va fi aproape Grecia :) )
Ulei de măsline
Oțet balsamic sau cremă din oțet balsamic
Deci, tăiem roșia rondele, le punem pe platoul de servit, peste roșie adăugăm Mozzarella feliată la fel rondele sau feta, acoperim cu câte o felie de prosciutto, ornăm cu frunze de rucola, stropim cu ulei de măsline și oțet balsamic! Atât! :) Servim cu ciabatta crocantă și vin roșu…