Maternitatea a inspirat-o pe Nelea Grosu să-și creeze un vis și să muncească pentru a-l transforma în realitate. Dragostea pentru lucrul manual, dar și lipsa accesoriilor potrivite de pe piața din Moldova, au propulsat-o pe tânăra mămică să creeze Alexa_s_boutique, locul unde putem găsi accesorii pentru femeile mici și mari, create cu multă dragoste și dedicație.

mamaplus

Când și cum ți-a venit ideea să realizezi lucrări handmade?

Aflându-mă în concediu pentru îngrijirea copilului simțeam nevoia să-mi ocup timpul liber cu ceva util. Ideea propriu zisă a apărut atunci când nu reușeam să găsesc pentru fetița mea - Alexandra, accesoriul potrivit.

Inițial cream doar pentru ea, ulterior, primind multe aprecieri, am înțeles că accesoriile cu stil și originalitate, create manual, sunt și vor fi întotdeauna acel altceva, acesta a fost imboldul de a crea pagina personalizată: Alexa_s_boutique.

Ce produse putem găsi în atelierul tău?

La Alexa’s boutique puteți găsi o gamă largă de accesorii: bentițe, coronițe, cercuri, agrafe și elastice atât pentru micile prințese, cât și pentru mămici.

De unde te inspiri?

Mă inspir din toate sursele posibile, cum ar fi video-uri de pe YouTube, Pinterest, totuși principala sursă de inspirație este Alexandra. Necesitatea de a-i asorta în fiecare zi hăinuțele cu un accesoriu pe măsură îmi generează idei noi.

mamaplus

De unde cumperi materia primă?

Materia primă necesară producerii accesoriilor este achiziționată atât din magazinele de furnitură specializate autohtone, cât și din import.

Cât costă, în medie, bentițele și elasticele create manual?

Atât bentițele, cât și elasticele au prețuri diverse, de la 15 lei până la 250 de lei/unitatea, în funcție de materialul utilizat și timpul necesar realizării accesoriului.

Vinzi doar ceea ce creezi sau realizezi și lucrări la comandă?

Preponderent realizez accesoriile la comandă, creez un accesoriu nou, care este publicat pe pagină, după care, ulterior, clienții singuri aleg culoarea, textura, ambalajul.

Care a fost cea mai complicată comandă pe care ai făcut-o până acum?

Uff. Pentru mine cele mai complicate comenzi sunt atunci când mămicile, din dorința de a obține ceva original, sunt foarte indecise în alegerile lor.

mamaplus

Ai o colecție de accesorii specială pentru sărbătorile de iarnă?

Pe mine fiecare sărbătoare mă impulsionează să confecționez ceva special. La fel și magia sărbătorilor de iarnă și-a lăsat amprenta în creația mea, astfel a apărut colecția cu tematica iernii ce va contribui la feeria acestor sărbători.

Cine sunt clienții tăi?

Clienți Alexa’s boutique sunt mămicile care doresc să asorteze hăinuțele prințeselor cu un accesoriu stilat sau persoanele care sunt în căutarea unui cadou original pentru cineva drag.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Potențialii clienți au posibilitatea să facă comandă accesând pagina de Instagram sau Facebook: Alexa_s_boutique.

mamaplus