Fiind inspirată de fetița sa, Ludmila a început să creeze jucării. Și nu unele simple, ci croșetate cu atenție până în cele mai mici detalii, pentru a fi inofensive chiar și pentru bebelușii de câteva zile. Acum, meșterița se poate lăuda cu o colecție frumoasă de animăluțe, iar în curând își va uimi clienții și cu alte jucării deosebite. Abia așteptăm să vedem colecția de Crăciun!
 

mamaplus

Când ai început să croșetezi jucării?

Povestea jucăriilor a început odată cu venirea pe lume a fetiței mele, care m-a inspirat să creez animăluțe handmade, prima jucărie fiind realizată pentru ea.

Deși până atunci nu ținusem croșeta în mână, am încercat urmărind tutorialele meșterițelor care au un stagiu în arta croșetării Amigurumi. Totul a început cu un iepuraș, după care au urmat și celelalte.

Ce lucrări mai putem găsi în portofoliul tău?

Acum creez doar jucării, cum ar fi ursuleți, cățeluși, buburuze și altele, dar totuși o dragoste aparte o am pentru iepurași.

Care este jucăria pe care ai realizat-o cel mai greu și de ce?

Jucăria care mi-a furat cel mai mult timp a fost o păpușă de interior, cu carcasă. Ele necesită mai mult timp, ca rezultatul să fie unul perfect.

De ce părinții ar trebui să aleagă jucăriile hand-made create de tine?

Toți părinții își doresc să-și crească copiii într-un mediu curat, să se alimenteze cu produse eco, de ce nu ar avea și jucării eco? 

Jucăriile mele sunt create din materiale non-alergice, ochișorii au un dispozitiv de fixare sigur, astfel încât să fie inofensive pentru bebeluși, dar și interesante pentru copiii mai măricei.
 

mamaplus

Le realizezi după propriile idei sau și la comandă, după preferințele clienților?

Deocamdată nu am realizat schițele mele proprii, însă fiecare jucărie creată are caracterul său aparte.

Cine sunt clienții tăi?

Cea mai mare parte din colecția mea de jucării a fost făcută cadou rudelor, prietenilor, care m-au încurajat să nu renunț, să continui ceea ce-mi aduce o deosebită plăcere, chiar dacă nu pot oferi prea mult timp pasiunii mele. Iar emoțiile pozitive pe care le primesc în schimb sunt cel mai valoros lucru.

Unde te găsesc potențialii clienți?

Îmi puteți vedea lucrările, create cu multă dragoste, pe paginile mele de Facebook și Instagram.

Cu ce lucrări planifici să-ți mărești colecția?

Există o mulțime de jucării pe care aș vrea să le fac: jucării educative (cuburi, piramide, teatru de păpuși), dar și jucării cu tematică de sărbători (globuri, brăduți, spiriduși, reni, iepurași de Paște și altele).

Creez cu pasiune, din dragoste pentru lucrul manual!

mamaplus