Irina Brăiescu este femeia care nu și-a pus limite și și-a transformat pasiunea pentru munca manuală într-o mică afacere. Aceasta creează decorațiuni pentru orice eveniment important din viața moldovenilor, iar în preajma sărbătorilor pascale, vine cu o colecție impresionantă de decorațiuni, care-ți vor transforma locuința într-un loc magic.

mamaplus

Ce decorațiuni pascale putem găsi în atelierul tău?

Anul acesta am hotarăt să schimbăm moda de a plasa la grămadă cozonac cu ouă și am creat un suport în câteva nuanțe , confecționat din lemn, pe care se va aranja frumos pasca și ouăle. Avem iepurași drăguți care pot servi ca suport pentru ouă, dar și inel pentru șervețelele de masă.

De asemenea, am creat tave pe piciorușe, care vor ocupa locul regesc, din mijloc, la masa de sărbători. Să nu uităm de vizite tradiționale la rude și prieteni , în care venim cu daruri. Pentru aceste ocazii, am realizat lădițe iepurași sau lădițe plic în nuanțe pastelate, în care încape o sticlă de vin, pască, ouă, miere ș.a.

mamaplus

Ce materie primă folosești la crearea decorațiunilor?

La  Bray’s lucrăm cu lemn, folosim vopsea pe bază de apă, fără miros. Toate imaginile sunt pictate, iar textele sunt gravate în lemn.

Cât timp îți ia să realizezi o compoziție pascală?

Obiectele noastre sunt decorative în sine și cu ajutorul lor este foarte simplu să creezi o compoziție.

Care sunt prețurile lucrărilor realizate manual?

Avem prețuri pentru toate buzunarele. Acestea variază între 200 și 1000 de lei.

mamaplus

De ce oamenii ar trebui să-și decoreze locuințele de Paște?

Tradiția de a schimba în fiecare sezon sau la fiecare sărbătoare decorul din locuință face oamenii mai fericiți și schimbă atât atmosfera din casă, cât și dispoziția. Vă asigurăm că iepurașii, tavele decorative, lădițele, suporturile vă vor face să simțiți la maxim magia sărbătorilor pascale, care sunt atât de speciale.

Cum te pot contacta potențialii clienți?

De 5 ani, alături de echipa superbă cu care lucrez, formez brandul Bray’s. Potențialii clienți mă pot contacta atât pe pagina de Facebook, cât și pe Instagram.

mamaplus