După un ritm activ de viață și un job stabil, este complicat să stai în concediu de maternitate fără ocupație. Iată de ce, Inna Lozovan, o tânără mămică din Chișinău, a decis să-și încerce talentul în domeniul handmade-ului. A început cu câteva accesorii de păr pentru propriile fetițe, iar acum creează lucrări deosebite și pentru alți copilași.

mamaplus

Când și cum ți-a venit ideea să realizezi lucrări handmade?

Având două fetițe, am început să creez accesorii handmade pentru ele, apoi am văzut că-mi place mult procesul și am zis să fac și la comandă, pentru alte fetițe. Îmi place să aduc fericire și entuziasm pe fețele celor mai mici și cochete domnițe.

Ce produse putem găsi în atelierul tău?

Am o gamă largă de produse, pentru toate gusturile. Cu siguranță, fiecare mămică de fetiță și-ar putea găsi ceva pe placul ei. O mare diversitate de fundițe și bentițe, gentuțe cu păpuși LOL, precum și jucării din fire de pluș.  

mamaplus

De unde te inspiri?

Majoritatea lucrărilor îmi aparțin și sunt rezultatul creativității mele. De asemenea, fiicele mele mă inspiră să realizez lucruri minunate. Însă, urmăresc și lucrările meșterițelor de peste hotare, pentru a cunoaște toate noutățile și trendurile din acest domeniu.

Cât costă, în medie, o bentiță cochetă, dar o jucărie?

Prețurile bentițelor variază în funcție de complexitatea produsului, majoritatea costă între 30 și 100 de lei, la fel și jucăriile: 130-400 de lei. Țin să menționez că toate lucrările sunt realizate din materie primă de cea mai înaltă calitate, pe care o procur online sau din magazinele noastre specializate în domeniu.

Vinzi doar ceea ce creezi sau realizezi și lucrări la comandă?

În mare parte, realizez lucrări la comandă, din cauza lipsei de timp. Reușesc să creez doar noaptea și la amiază, atunci când copiii dorm.

mamaplus

Cine sunt clienții tăi?

Așa cum era de așteptat, majoritatea sunt mămicile de fetițe, dar și cei ce vor să ofere cadouri unice pentru persoanele dragi.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Potențialul cumpărător își poate alege produsul dorit de pe pagina mea de Instagram sau, dacă-și dorește un accesoriu dsau o jucărie personalizată, discutăm și ajungem împreună la un numitor comun. În 2-3 zile, clientul poate ridica comanda sau beneficia de serviciul curierului.

mamaplus