În orice sezon poți purta primăvara în păr datorită accesoriilor de o frumusețe rară create de Cristina Braniște. Meșterița brodează manual pe fundițe și clame, iar rezultatele ei sunt demne de toată admirația.

mamaplus

De cât timp faci accesorii? Cum a început totul?

Deja de 7 ani activez în diferite sfere handmade, de fiecare dată optez pentru ceva nou și acumulez cât mai multă informație, îmi place să experimentez și mereu să mă pun la încercări. Ideea cu fundițe brodate a luat naștere acum 8 luni. Îmi doream ca fetița mea să poarte accesorii deosebite și pentru că toți mă cunosc drept meșteriță, aveau așteptări de la mine. Astfel, fiind în căutarea lucrurilor exclusive, mi-a apărut această idee grandioasă.

Ce tehnică folosești?

Broderia și țin să menționez că folosesc materiale naturale, ecologice, antialergice și ață 100% bumbac. Fiecare detaliu e cusut manual, cu mare dragoste.

De unde te inspiri?

Inspirația e peste tot, în momentul în care mă concentrez la o lucrare, automat îmi vin o mulțime de idei noi sau e suficient să văd un detaliu pe o haină, că deja se naște o idee nouă.

mamaplus

De cât timp ai nevoie pentru a realiza o fundiță brodată manual? Dar pentru o clamă?

De la caz la caz, contează foarte mult cât timp liber am la dispoziție. Uneori brodez o fundiță  într-o zi, alteori – într-o oră, dacă nu sunt deranjată. Realizarea unei clame poate dura 30 de minute sau mai mult.

Care sunt prețurile accesoriilor realizate de tine?

Preurile variază, însă, în medie 185 de lei pentru o fundiță.

Care a fost cea mai neobișnuită comandă pe care ai făcut-o până acum?

Fiecare comandă este specială pentru mine, mă străduiesc să fac ceva exclusiv pentru fiecare clientă.

Unde îți pot găsi lucrările potențialii clienți?

Pe site-urile de socializare Instagram, Facebook și ok.ru. Abia aștept să vă îndeplinesc visele și ideile în materie de accesorii pentru fetițele voastre!

mamaplus

 Sursa: Mamaplus.MD