mamaplus

Valeria Țurcan: ”Când a revenit mirosul după COVID-19, primul lucru pe care l-am făcut – l-am mirosit pe Saul din cap până în picioare”

-
//
13.12.2021

Valeria Țurcan, autoarea blogului culinar Valerie’s Food și mama unui băiețel de 11 luni este eroina noii ediții a emisiunii Mama Mia. Atunci când e vorba de gătit și alimentația sănătoasă, creativitatea ei nu are limite. Această activitate i-a adus popularitate în mediul online și peste 123 de mii de urmăritori pe Instagram. Mai nou, bloggerița Valeria Țurcan își inspiră prietenii virtuali cu experiența sa în rol de mamă.

În această emisiune, Valeria povestește cum a decurs primul an de maternitate și dezvăluie câteva detalii neștiute din perioada sarcinii, și anume, iminența de avort spontan. Totodată, bloggerița își împărtășește experiența personală cu infecția COVID-19 de care a suferit în săptămâna 36 de sarcină și vorbește despre provocările cu care s-a confruntat în primele trei luni de viață ale micuțului său.

Tot în această ediție Mama Mia, medic neonatolog-reanimatolog Virginia Josanu oferă mai multe recomandări privind igiena nou-născutului, iar medicul reanimatolog pediatru Vera Rusanovscaia vorbește detaliat despre măsurile de prim ajutor pe care ar trebui să le cunoască toți părinții.

Vizionare plăcută!

Sponsorul general al emisiunii – Merries Moldova, scutecele hipoalergenice Merries, brandul №1 în Japonia, acum și în Moldova.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Tommee Tippee Moldova