mamaplus

Marina Cârnaț, mamă a 7 copii: „Când am ajuns la al patrulea, am văzut că ne descurcăm bine și am zis să nu ne oprim”

-
//
05.10.2020
mamaplus

În noua ediție a emisiunii Mama Mia aveți ocazia să o descoperiți pe Marina Cârnaț, cea care, împreună cu soțul ei Teodor, ne demonstrează tuturor că e o mare binecuvântare să faci parte dintr-o familie numeroasă. Au șapte copii minunați și își îndeplinesc rolul de părinți cu maximă responsabilitate. Cuplul reușește să-și educe copiii fără ajutorul unei bone, iar pentru cei din jur familia lor este un exemplu de curaj și fericire adevărată.

Aflați în această ediție cum au planificat Marina și Teodor genul copiilor lor, de ce vestea ultimei sarcini a devenit stresantă pentru ea, dar și cum, în calitate de mamă a șapte copii, a reușit să susțină teza de doctor în drept constituțional.

De asemenea, medicul pediatru Cristina Burlac-Pasat a explicat de ce apar durerile de burtică la bebeluși și cum pot fi tratate, iar psihologul Lucia Maxim a vorbit despre dezvoltarea copiilor într-o familie numeroasă, din punct de vedere psihologic.

Totodată, Natalia Sclifos și Larisa Moldovan, medici din cadrul spitalului Medpark, au explicat cum să se pregătească viitoarele mame de nașterea pe cale naturală și la ce să se aștepte.

Sponsorul general al emisiunii - Hipp Moldova, un renumit brand mondial de produse organice pentru îngrijirea și alimentația copiilor.

Partenerii proiectului:

Zendo Media

Mamaplus.MD

General Media Grup

Hippocrates Farmacia

Merries Moldova

Tommee Tippee Moldova