mamaplus

Povestea Danielei și a lui Ion Vicol, cuplul cu peste 100.000 de followeri pe Instagram

-
//
23.10.2019

Daniela și Ion Vicol sunt tineri, frumoși, îndrăgostiți și au doi copii minunați, Edward și Romina. Viața lor pare perfectă, probabil de aceea și sunt urmăriți pe Instagram de peste 100 de mii de followeri. Astăzi vă facem cunoștință cu familia lor, stabilită în SUA!

mamaplus

Cum te-ai cunoscut cu soțul tău?

Cu soțul meu ne-am cunoscut aici, în Statele Unite, în 2011, la biserica la care mergeam ambii. A fost dragoste la prima vedere din ambele părți.

Când ați decis să întemeiați o familie?

Peste 5 luni, Ionel m-a cerut în căsătorie, apoi peste un an am făcut nunta. Am decis să intemeiem o familie, pentru că ne iubeam mult și chiar și Biblia ne spune că nu e bine ca omul să fie singur.

De ce ați decis să plecați din Moldova?

Din Moldova am plecat pentru un viitor mai bun, părinții noștri au luat decizia și le suntem recunoscători și astăzi pentru viața pe care o ducem. În Moldova legea nu funcționează, învățământul nu e unul de calitate, nu sunt locuri de muncă și nu aveam senzația de securitate, așa cum e scris pe foaie.

mamaplus

Unde sunteți stabiliți acum și cu ce vă ocupați?

Acum suntem stabiliți în Washington, Ionel e șofer pe camion, iar eu stau acasă cu copiii.

Îmi poți povesti despre experiența trăită în maternitatea din SUA? Cu ce se deosebește de cea din Moldova?

Eu sunt în State de 8 ani, iar soțul de 11 ani, deci ambii copii i-am născut aici și nu am avut ocazia să văd cum e maternitatea în Moldova, însă din spusele mamei și a surorii mele, nu mi-aș fi dorit să nasc în Moldova. Poate acum s-au mai schimbat vremurile, dar mai demult se comportau cu femeile ca cu niște animale. Mama când a văzut cum se naște aici și a făcut comparație, a rămas fără cuvinte. Aici se comportă foarte frumos cu tine, îți oferă tot de ce ai nevoie ca să te simți confortabil și să ai o experiență cât mai frumoasă când îți aduci copilul pe lume. 

Când și cum ți-a venit ideea să-ți creezi  un cont de Instagram?

Ideea mi-a venit în luna august a anului 2015, nu am avut intenția să ajung la atâția followeri, deci postam fotografii atunci când aveam timp și aveam printre urmăritori doar cunoscuți de-ai noștri.

Care poză ți-a deschis drumul spre succes?

Poza care mi-a adus 30 de mii de followeri în 2 zile a fost cea cu soțul și feciorașul cu pupici pe spate. Această fotografie puteai să o găsești oriunde pe Instagram, Pinterest, Facebook, Odnoklassniki și chiar pe ecranele telefoanelor a oamenilor care nu ne cunosc. De atunci am început să cresc în fiecare zi și uite că astăzi am aproape 101 mii de followeri.

mamaplus

Activitatea de pe Instagram îți ocupă tot timpul?

Cu siguranță, îmi ia mult timp, dar e și o sursă de a îmbracă familia și de a face niște bani în plus. E un mare ajutor pentru noi și eu iubesc ceea ce fac. Iubesc să pozez picii ăștia mici, mai ales când dorm, e ceva ce nu pot reda în cuvinte.

Cât de des postezi pe Instagram?

Încerc să fac poze cel puțin o dată pe săptămână, ca să am ce posta. Mă strădui să public măcar de 3 ori pe săptămână, ca followerii mei să aibă ce vedea.

Cu ce branduri ați colaborat până acum?

Am colaborat cu foarte multe branduri, nici nu le știu numărul.

Cât de deschiși sunt copiii să pozeze, să fie îmbrăcați în zeci de ținute?

Copiii iubesc să fie fotografiați, Eddie chiar mă roagă să-i fac poze când e îmbrăcat și trebuie să plecăm undeva. Când era mai mic, aveam o problemă, deoarece era energic și nu puteam să-l “prind” în poză, de aceea în mai toate fotografiile dormea, dar acum înțelege și e foarte simplu.

mamaplus

La ce număr de followeri îți propui să ajungi?

Nu am avut niciodată intenția să am cât mai mulți followeri, îmi amintesc că doream doar zece mii, dar acum nu contează câți am, e doar un număr și nu mă deranjează dacă descrește.

Viața reală e la fel de perfectă ca și cea de pe Instagram?

Viața reală uneori nu e ca pe Instagram, de exemplu în poze câteodată nu se vede movila de haine care nu e strânsă sau jucăriile care sunt în toate colțurile. În general, aș putea spune că încerc să fiu cât mai reală. Într-adevăr, îmi consider viața perfectă. Am fost binecuvântată cu un soț de aur, care mă iubește și îmi arată asta, ajutându-mă zilnic cu copiii și prin casă, făcând poze împreună cu noi, care, de asemenea, e un gest de susținere și îl apreciez pentru asta. E un chef tare bun, ne face cele mai gustoase bucate.

Care este rețeta unei familii fericite?

Rețeta unei familii fericite e dragostea demonstrată unul altuia în fiecare zi. Am învățat că fericirea nu vine de-a gata, ci din acțiunile noastre. Și rețeta unei familii fericite ar fi cam așa: 3 căni de îngăduință, 1 kg de prietenie, un vârf de speranță, o lingură rasă de zâmbete și restul IUBIRE!

mamaplus