mamaplus

Maia Sandu, de Ziua Independenței: Drumul pe care îl alegem poate fi greu

-
//
27.08.2024

Președinta Maia Sandu felicită Moldova cu ocazia Zilei Independenței, menționând că „drumul pe care îl alegem poate fi greu, însă noi alegem să muncim pentru viitorul nostru”.

mamaplus

Șefa statului mai spune că „Moldova este casa noastră și alegem un viitor în pace și bunăstare”, transmite Știri.md.

„Mereu există opțiunea să renunțăm. Deciziile pe care le luăm ne pot ține pe loc. Am fi putut abandona. Drumul pe care îl alegem poate fi greu. Ar fi putut să ne pese mai puțin. Am fi putut să renunțăm și să ne pierdem curajul. Fiecare decizie pe care o luăm ne ține pe loc sau ne duce înainte. Suntem ceea ce alegem zi de zi. Alegem să ne ridicăm. Oricât de greu ar fi. Alegem să muncim pentru viitorul nostru. Perseverăm pentru copiii noștri. Alegem speranța și viața. Credem în puterea neamului nostru. Moldova este casa noastră și alegem un viitor în pace și bunăstare. Ne scriem istoria. La mulți ani, Moldova!”, este mesajul președintei.

Astăzi, 27 august, Republica Moldova sărbătorește 33 de ani de la proclamarea Independenței, un eveniment care a marcat începutul unei noi etape în istoria țării. De-a lungul acestor trei decenii, Republica Moldova a traversat numeroase evenimente și transformări semnificative, care au conturat parcursul său politic, economic și social.

În context, menționăm că evenimentele festive dedicate Zilei Independenței au început aseară, 26 august, la ora 18:00, printr-un concert de muzică electronică.

Astăzi, troleibuzele și autobuzele vor circula conform orarelor zilei de duminică.