mamaplus

Singura grădiniță dintr-o suburbie a Capitalei, închisă temporar. Cauza

-
//
23.07.2024

Singura grădiniță din una dintre suburbiile Capitalei, frecventată și de copii din localitățile împrejurate, își sistează temporar activitatea, în legătură cu agravarea situației epidemiologice prin infecția enterovirală. Anunțul a fost făcut de administrația instituției preșcolare.

mamaplus

Este cazul grădiniței din orașul Vadul lui Vodă, suburbie a municipiului Chișinău, instituție frecventată și de copii din alte localități apropiate, scrie unimedia.info.

„Buna ziua, stimați părinți! Administrația Grădiniței, în persoana directorului, vă aduce la cunoștință despre sistarea temporară a activității instituției, în perioada 29 iulie - 11 august 2024, în legătură cu agravarea situației epidemiologice, prin infecția enterovirală! În context, solicităm să monitorizați zilnic starea de sănătate a copiilor Dvs și să consultați medicul la necesitate!  

Totodată, Vă comunicăm, că la 12 august 2024, așteptăm copiii care nu prezintă semne de boală, la grădiniță! Rugăm, să aveți certificatul medical, în cazul dacă, copilul Dvs a fost bolnav sau a contactat cu persoane bolnave! În cazul în care copilul Dvs nu a suportat nici o viroză sau nu a contactat cu persoane bolnave, rugăm să completați Declarația pe propria răspundere! 

Pentru întrebări, contactați educatorii de la grupele Dvs, sau directorul!!! La rândul nostru, ne vom angaja să vă anunțăm în cazul apariției unor schimbări sau detalii! Vă mulțumim pentru înțelegere, aveți grijă de Dvs și copiii Dvs!”, se menționează în mesajul administrației grădiniției, prezentat părinților.