mamaplus

Un copac s-a prăbușit peste un teren de joacă: S-a rupt și un leagăn

-
//
22.07.2024

Caz revoltător în Chișinău. Un copac mare și uscat ar fi căzut peste un teren de joacă amplasat vizavi de o grădiniță din Capitală. 

mamaplus

Potrivit imaginilor publicate pe rețele, copacul a distrus terenul de joacă care din fericire în acel moment era pustiu, transmite unimedia.info.

„Un copac a căzut direct peste un teren de joacă și nu sunt imagini dintr-un film de groază și nici dintr-o locație nepopulată, se întâmplă în orașul Chișinău.

Un oraș pe care îl iubesc, un oraș la dezvoltarea căruia contribui prin taxe achitate conștient și responsabil. Un oraș pe străzile căruia nu îndrăznesc sa arunc un șervețel, ca să păstrez curățenia și cumsecădenia, lucru care îmi învăț și copiii.

Dar, în ultimul timp conștientizez că acest oraș e plin de pericole, în special pentru copii, pericole care depind de autorități și care ar putea sa mi-i omoare.

Astăzi, 22 iulie 2024 ne-am trezit cu un copac căzut direct peste terenul de joacă din fața casei, vizavi de grădiniță.

Un copac mare și uscat care s-a prăbușit într-o zi liniștită, fără vânt sau ploaie peste întreg terenul, rupând în două până și leagănul în care putea fi un copil. Copiii mei, inclusiv, care deseori se joacă acolo.

Este deja înspăimântător și inadmisibil câte situații de pericol se întâmplă acolo unde copiii trebuie sa se afle în siguranță. Ce trebuie să se mai întâmple ca să fie luată atitudine?

Cine ar trebui să răspundă, de fapt, pentru viața unui copil? Și aici nu mă refer la demisii formale.

Unde copilul meu poate să se simtă în siguranță, dacă nu la un teren de joacă sau într-un parc municipal?

În numele tuturor părinților, mi-aș dori atitudine, acțiuni și răspunsuri de la Primăria Municipiului Chișinău, Pretura Sectorului Râșcani și Ion Ceban”, se arată într-o postare publicată pe Facebook.