mamaplus

Poftele de gravidă ale Doinei Danielean: ”Pot să mănânc ciocolată cu roșii marinate și izvar”

-
//
12.01.2022

Prezentatoarea radio și bloggerița Doina Danielean este o învingătoare în lupta cu cancerul de col uterin, iar în vara acestui an a reușit să demonstreze că visul unei femei de a deveni mamă, chiar și în aceste circumstanțe, este mai presus de orice. Doina a anunțat că este însărcinată în luna august 2021 și de atunci viața ei s-a schimbat în totalitate. Chiar dacă toxicoza și alte neplăceri ale sarcinii îi cam dau bătăi de cap, ea spune că fericirea de a fi însărcinată este atât de puternică încât restul nu mai contează.

”Femeile însărcinate vor înțelege oboseala mea – este momentul în care sufletește zbori și totul este bine, dar trupește te mai trage un pic în jos și realizezi că nu ești singură. Indiferent cât de grea ar fi toxicoza, slăbiciunile și unele stări emoționale în care îți vine ba să plângi, ba să râzi, orice femeie însărcinată va spune: ”Mă simt bine, sunt fericită!„ Dacă 11 ani în urmă, cu prima sarcină, nu aveam pofte, acum chiar am gusturi deocheate – pot să mănânc ciocolată cu roșii marinate și cu izvar. Sunt niște combinații de gusturi pe care nu m-am gândit vreodată că le voi mânca simultan. De fapt, este vorba despre un dezechilibru de vitamine…”, mărturisește viitoarea mămică în cel mai recent interviu pentru Telemagazin.

În noaptea dintre ani, Doina Danielean și familia ei au organizat un Gender Party, în urma căruia am aflat că așteaptă o fetiță. Se pare că prezentatoarea TV își va vedea visul împlinit în doar câteva luni.

mamaplus

”Având în trecut o sarcină cu un băiețel, am simțit că toxicoza, poftele și starea organismului sunt altfel. Nu vreau să laud instinctul meu matern, dar din prima clipă, având 5-6 săptămâni de sarcină, am simțit că o să fie o fetiță acolo. Apoi eu am visat-o, avea aproximativ 1-2 ani și o strigam pe nume – și e nume dublu. Primul nume este cel pe care l-am dorit dintotdeauna, iar al doilea este cel pe care nici măcar nu am bănuit că l-aș vrea pentru o fetiță. (…) Eram psihologic axată pe ideea asta și chiar din 2016, când urmam tratamentul, am zis că nu renunț la uterul meu pentru că eu am un băiețel și vreau să am o fetiță. Cumva, de atunci am programat universul că vreau asta…”, a povestit Doina Danielean.

Între timp, Doina și partenerul ei de viață își construiesc locuința de vis în care se vor muta foarte curând.

mamaplus