mamaplus

Andreea Antonescu la trei săptămâni de când a născut: "Da, mi-am revenit fizic!"

-
//
16.01.2023

Andreea Antonescu trece printr-o perioadă magică, după ce în urmă cu nici o lună devenea mama unei fetițe, la 11 ani de când adusese pe lume primul ei copil, tot o fată. Deși este ocupată până peste cap, solista de 40 de ani își face puțin timp și pentru ea și are grijă să comunice cu fanii în continuare. Cele mai recente poze postate i-a uimit pe aceștia, căci jumătatea șatenă a trupei Andre și-a revenit deja la silueta de dinainte de sarcină.

Andreea Antonescu e o norocoasă, căci genele bune au ajutat-o să dea jos rapid cele aproape 10 kilograme acumulate pe parcursul celor nouă luni în care a fost gravidă. Acum, cântăreața pozează din nou în haine scurte sau strâmte.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați și un tricou special înnodat pentru a-i lăsa abdomenul expus, Andreea a făcut o ședință foto ad-hoc și a postat imaginile pe rețelele sociale.

mamaplus

"Și da… mi-am revenit fizic! Nu contează că am 40 de ani, că am născut de trei săptămâni… am reușit să revin la forma inițială, pe lângă faptul că am mai primit de la Dumnezeu încă o minune de fetiță. Ai încredere în visurile tale, în tine și în ce îți e menit în această viață, restul sunt detalii", a scris Andreea în dreptul imaginilor.

În timp ce mulți au lăudat-o pentru că și-a revenit fizic, dar și pentru noua minune din viața ei, alții au criticat-o că se laudă cu această reușită de tip estetic, în timp ce alte femei au nevoie de un timp îndelungat pentru a scăpa de surplusul de greutate.

"Lăsați prostiile și laudele că sunt inutile și nu vi le cere nimeni. Felicitări și creștere ușoară pentru micuță! Cât despre revenirea miraculoasă la formele inițiale într-un timp așa redus, sunt două variante: ori faci parte din categoria femeile care nu au rămas cu burtă după sarcină, ori ai trecut puțin pe la doctor. Indiferent care ar fi adevărul, nu cred că dormea careva cu stres că nu știa cât de rapidă ți-a fost recuperarea. Persoanele publice ar trebui să-și expună mai mult proiectele și mai puțin corpul, dar fiecare scoate la vedere ce are. Sănătate și toate cele bune", i-a scris una dintre persoanele care i-au apreciat pagina.

mamaplus
mamaplus