mamaplus

Mămici celebre de la noi, alături de micuții lor, în imagini adorabile de sărbători (Partea I)

-
//
27.12.2019

În perioada sărbătorilor de iarnă, atmosfera e atât e magică și specială, încât nu ai cum să reziști tentației de a face câteva poze lângă șemineu sau sub pomul de Crăciun, mai ales dacă ai alături de tine și un prichindel sau… mai mulți. Anul acesta am decis să facem o colecție cu imagini adorabile de sărbători culese de la câteva mămici cunoscute publicului de la noi. Vă prezentăm prima parte a articolului, urmând ca partea a doua să fie lansată în primele zile ale anului 2020.

Olga Manciu

mamaplus

Familia Manciu a publicat câteva poze superbe de Crăciun încă în luna noiembrie, când Alexandru a reușit să-și facă timp să vină în vizită acasă. Olga spune că adoră sărbătorile de iarnă, pentru că îi aduc mereu liniște și căldură în suflet.

Natalia Barbu

mamaplus

Alături de fiul său Victoraș, Natalia a împodobit bradul și nu a ezitat să își împartă bucuria cu prietenii din mediul online. Sunt adorabili, nu-i așa?

Daniela Ciocanu

mamaplus

În familia Ciocanu, Crăciunul a fost sărbătorit pentru prima oară ”în trei”, alături de micuța Miranda. Se pare că Moș Crăciun este mereu darnic cu Daniela, pentru că anul trecut, în această perioadă, ea se bucura din plin de vestea că va deveni mămică.

Gloria Gorceag

mamaplus

Pentru Gloria, sărbătorile de iarnă s-au schimbat de când a venit pe lume fiul său Leo: ”Ne dorim să împodobim apartamentul măcar cu o ghirlandă, pentru că mă tem că brăduțul nu va rezista mult timp.”

Sorina Obreja

mamaplus

Distracție mare și în casa prezentatoarei TV Sorina Obreja, care a împodobit brăduțul festiv alături de fiica sa Emilia, în vârstă de 7 anișori.

Ana Sârbu

mamaplus

Ce mare s-a făcut familia faimosului Picasso din trupa O-Zone! Ana și Radu Sârbu au trei copii mari, cu talent în muzică și foarte activi. Pentru că sunt mereu prezenți pe Instagram, au lansat și o ședință foto de sărbători de toată frumusețea.

Natalia Gordienko

mamaplus
mamaplus

Copia fidelă a mamei sale, Cristian este băiat mare deja, pentru că a împlinit 2 anișori în luna noiembrie. Natalia spune că e o mamă împlinită, pentru că are alături un bărbat în devenire pe care îl iubește foarte mult.

Maggy Platon

mamaplus

Și pentru bloggerița Maggy Platon acest Crăciun este sărbătorit pentru prima oară ”în trei”, iar micuțul Mark e impresionat de multitudinea de luminițe din jur și atmosfera de poveste.

Adriana Ochișanu

mamaplus

O poză frumoasă de sărbătoare a publicat recent și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu, care e tare mândră de fetița ei Mihaela și spune că o adoră la nebunie.

Violeta Macovoz Boghean

mamaplus

Anul 2019 ne-a oferit în premieră ocazia să-l vedem pe fiul lui Valentin Boghean, care a crescut mare deja și va împlini în curând 6 ani. Soția sa Violeta a publicat recent o imagine adorabilă cu Teo lângă șemineu.

VEZI AICI PARTEA A DOUA A ACESTUI ARTICOL.