Începând cu anul 1967 la inițiativa Consiliului Internațional a cărții pentru copii, la data de 2 aprilie când este și ziua de naștere a marelui scriitor de povești Hans Christian Andersen, toată lumea sărbătorește Ziua Internațională a Cărții pentru copii.

Această zi ne amintește cât de necesar e să citim cărți bune încă de la o vârstă fragedă, de asemenea, este subliniat și rolul cărții, care este un punct important în dezvoltarea intelectuală și spirituală a copilului.

Astăzi, pe timp de pandemie, oamenii sunt nevoiți să facă carantina și să steie în izolare. Fiecare caută ocupații pentru sine și pentru copii săi. Acest timp este o oportunitate de care putem beneficia cu folos.

În lume sunt o mulțime de cărți interesante și utile: povești prietenoase, fabule cu morală, istorii fascinante, enciclopedii informaționale... Toate aceste minunății sunt disponibile în librăria online cu livrare la domiciliu în orașul Chișinău și în toată țara!

Și alte produse pentru copii: hârtie colorată, acuarela, creioane colorateplastilină și multe altele!

În continuare, Librarius recomandă o listă de cărți pentru copii cu diferite preferințe și vârste. Citiți cărți, fiți sănătoși!

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile Librarius sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate.

Oficiul central

Adresa: or. Durlești, str. Ștefan Vodă, 3
Telefon: (+373 22) 51 23 77
e-mail: info@librarius.md
Site: www.librarius.md