Ashley Ness, o femeie în vârstă de 35 de ani a adus pe lume două perechi de gemeni identici. Sarcina ei este o raritate – fiind 1 la 10 milioane de cazuri. Femeia spune că se simte minunat, chiar dacă își dă seama că o așteaptă foarte multe provocări de acum înainte.

Ashley a trecut prin momente delicate în drumul spre a rămâne însărcinată, însă visul ei de a deveni mamă s-a îndeplinit. Femeia a născut mai devreme decât era programată, însă se simte minunat și se bucură din plin de cvadrupleții ei.

”Copiii au venit pe lume mai devreme decât erau așteptați. Mă simt minunat.”, a declarat femeia, potrivit jurnaliștilor de la People.

Cei patru copii, două fete și doi băieți, au venit pe lume la un minut distanță unii de ceilalți printr-o operație de cezariană. Ei s-au născut la Massachusetts General Hospital din Boston, unde Ness a fost spitalizată din 6 iulie pentru a-i fi monitorizată sarcina considerată cu risc.

Copiii au venit pe lume la 28 de săptămâni și două zile, adică cu aproximativ 12 săptămâni mai devreme în cazul unei sarcini obișnuite, iar următoarele săptămâni și le vor petrece la Mass General For Children, unde vor primi îngrijiri medicale de care au nevoie pentru a se dezvolta.

Ashley Ness a aflat că e însărcinată din întâmplare

Ashley Ness şi-a vizitat în februarie ginecologul, pentru a-şi reînnoi reţeta de anticoncepţionale, însă nu se aştepta deloc la vestea pe care a primit-o. Testele ulterioare au dezvăluit patru bebeluși în doi saci de placentă, indicând două seturi de gemeni identici.

Ness a ales deja numele pentru cei patru copii. Păstrând o tradiție de familie care începe numele cu CH, ea a decis că cele două fete vor fi Chesley și Chatham, iar cei doi băieți vor fi Chance și Cheston.

Femeia mai are trei copii: Isaiah (10 ani), Zayden (7 ani) și Chanel (8 ani).