Prezentatoarea Lilu a scris un mesaj emoționant despre copilăria sa și despre relația dintre mama și tatăl său. Aceasta a menționat că tatăl său nu a ridicat niciodată mâna sau vocea la mama sa.

"Știam ca sunt certați când a doua zi nu își vorbeau. Atunci nu știam ce noroc am. Să nu aud înjurături, pahare trântite pe masă, plânsete prin unghere, suferința fizică și emoțională. Abia atunci când am crescut și cu prietenii ne analizam copilariile și ascultam grozăviile care i-au traumat și i-au marcat, mi-am dat încă un motiv sa mulțumesc părinților și sorții pentru șansa de a mă naște într-o familie în care dragostea și respectul erau puse pe primul plan. Am crescut integră emoțional și mental - o bună parte din succesul pe care îl am azi e datorită liniștii și păcii în care am crescut", a mărturisit prezentatoarea.

Lilu a îndemnat toate femeile să nu mai accepte violența în familie.

"Dragile mele, dragostea nu e exprimată prin cuvinte urâte sau arătată cu pumni. Violența nu este doar fizică e și emoțională. Nu mai acceptați. Nu e normal să răbdați, de dragul copiilor, de dragul lumii. Copiii au nevoie de armonie, nu de ipocrizie. Lumea are nevoie de bunătate nu de violență. De ce ne învârtim în același cerc, rabdăm, suferim, educăm în suferință, copiii noștri cresc maturi care suferă și îi fac pe alții să sufere. Nu mai e o rușine să ieși din acest cerc. E nevoie. Poți avea încredere și vei primi ajutor. 080088008 - puteți suna la orice oră. Puteți începe o viața nouă, pentru ca fiecare om merită să fie iubit și ocrotit", a scris Lilu pe Facebook.