Cântăreața Andra este o femeie împlinită pe toate planurile. Acum, artista a făcut dezvăluiri despre părinții ei, despre tatăl și mama ei, persoanele care i-au fost alături întotdeauna. Se știe că tatăl artistei i-a fost manager și mergeau des în concerte împreună, însă mama era cea care o aștepta acasă mereu cu dor, cu brațele deschise. Artista o descrie pe cea care i-a dat viață „icoana mea”.

„Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte. Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd.

În momentul în care o vedeam, plângeam foarte tare pentru că ea plângea tot concertul. Țin minte, eram la Festivalul Mamaia. S-a stricat mașina și tata a trebuit să meargă să o repare. M-am dus cu mama la prima zi de repetiții. Ne-au promis că ne dau cazare și că eu o să stau cu părinții. Apoi, cei din organizare m-au pus în cameră cu o altă cântăreață. Mama nu era genul care să meargă să se certe, să spună „domne, dar ne-ați promis” și m-am dus eu, tata nu era. Mama, când a văzut cum mă certam eu cu organizatorul de acolo și omul ăla cum ridica tonul la mine și eu răspundeam, ei, fiind atât de emotivă, i s-a spart o venă la ochi, din cauza tensiunii pe care a trăit-o.

Mi-am dat seama că nu e pentru ea (mediul ăsta). Ea este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. Mama este omul care ne-a adunat”, a mărturisit artista cu lacrimi în ochi în podcastul lui Mihai Morar.

mamaplus

În urmă cu câțiva ani de zile, artista dezvăluia într-o postare pe Facebook că a învățat de la mama ei ce înseamnă o femeie de notă 10: una care râde din tot sufletul, iubește din toată inima și nu se teme să facă orice își propune; că în viață nu e important să fii perfect, ci cea mai bună versiune a ta, să te iubești așa cum ești.

mamaplus