Britney Spears recunoaşte că are parte de cel mai bun sex de când este însărcinată cu al treilea copil. „Sexul este grozav când eşti însărcinată”, s-a lăudat artista, care aşteaptă un copil cu logodnicul ei Sam Asghari. Spears, în vârstă de 40 de ani, spune că şi-a găsit fericirea în „lucrurile mărunte” de când a scăpat de tutela agresivă exercitată de tatăl său şi se bucură de o viață fără restricții.

„Este timpul să îmi permit să gândesc... cărți, machiaj... filme clasice, conversații grozave... şi cel mai bun sex!”,  a spus solista.

Britney Spears crede că mass-media a „distrus-o” atunci când a devenit pentru prima dată mamă. Artista are doi băieți, Sean Preston, în vârstă de 16 ani, şi Jayden James, în vârstă de 15 ani, împreună cu fostul ei partener de viaţă, Kevin Federline.

„Primul meu disc a apărut când aveam 16 ani şi am rămas însărcinată la 24 de ani. Eram un copil care creştea doi copii, cu 17 maşini în faţa casei. Nu ştiam să joc jocul. Nici măcar nu ştiam să mă îmbrac sau să-mi aranjez părul. Jurnaliştii au fost extrem de nepoliticoşi cu mine”, povestește artista.

Britney Spears vrea să îşi povestească viaţa într-o carte, iar pentru asta se crede că ar fi semnat un contrat de 11 milioane de lire sterline.