Blake Lively este mamă a trei fiice, pe care le împarte cu soțul ei Ryan Reynolds. Recent, actrița de la Hollywood a declarat într-un interviu pentru revista Forbes că rolul de mamă a ajutat-o să se simtă confortabil în propria piele atât pe plan personal, cât și profesional.

Actrița în vârstă de 34 de ani și Ryan Reynolds, în vârstă de 45 de ani, au împreună trei fiice, pe James, în vârstă de șapte ani, Inez, în vârstă de cinci ani, și Betty, în vârstă de doi ani. Lively susține că apariția micuțelor în viața ei i-a dat un plus de încredere în sine și a recunoscut că nu s-a simțit „niciodată mai bine” ca acum. 

„Faptul că am copii m-a făcut să mă simt mult mai bine în pielea mea. Nu m-am simțit niciodată mai bine, mai confortabilă în propriul meu corp sau mai încrezătoare. Există o mulțime de lucruri care îmi provoacă nesiguranță, dar mă simt incredibil de stabilă când le am pe ele”, a declarat Blake Lively pentru Forbes. 

mamaplus

Blake Lively a recunoscut că de când este mamă își dorește să aibă mai multe proiecte și colaborări semnificative. „Cred în colaborări cu adevărat valoroase și sunt împlinită. Nu am fost niciodată mai fericită din punct de vedere profesional”, a continuat actrița. 

De asemenea, vedeta din „Gossip Girl” spune că ține cont de familia sa atunci când ia toate deciziile. 

„Familia mea este baza a tot ceea ce fac și este, de asemenea, rădăcina a tot ce creez. Așa că ori de câte ori creez ceva, mă gândesc la familie, pentru că astă e motivul pentru care trăiesc”, a mai spus Lively. 

Ryan Reynolds și Blake Lively au vorbit cu copiii lor despre ce se întâmplă în Ucraina

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt o carte deschisă atunci când discută cu copiii lor. Actorii au dezvăluit că le-au explicat celor trei fiice pe care le au despre războiul din Ucraina. Recent, actorul a oferit un interviu în care a vorbit despre modul în care discută cu cele mici despre problemele actuale din lume, mărturisind că au deschis subiectul și despre conflictul actual dintre Ucraina și Rusia. 

„Nu ne sfiim să vorbim dacă au întrebări. De fiecare dată când există ceva acolo care este, de exemplu, o știre mare, ceva epic și istoric, și Dumnezeu știe că am avut multe dintre acestea în ultimii patru sau cinci ani, de obicei spun doar: „Ai întrebări despre asta?”. Nu prea cred că la acea vârstă ar fi o idee bună să le impun perspectiva mea în acest sens, însă vreau doar să știu ce simt și ce gândesc ele, iar asta tinde să funcționeze bine”, a declarat Ryan Reynolds.