Andra și Cătălin Măruță i-au invitat pe prietenii virtuali la ei în bucătărie, într-un live pe Facebook. Alături de cei doi copii pe care îi au împreună, David și Eva, soții Măruță s-au așezat în jurul mesei pentru a găti rețeta preferată a bărbatului din timpul studenției, ca răspuns la provocarea cântăreței. La auzul planurilor, Eva a spus: „Mi-e frică”.

Andra și Cătălin formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. La cererea fanilor, cei doi soți s-au hotărât să facă mai des live-uri pe Facebook, așa că, în această seară, Măruță și-a adunat familia în jurul mesei din bucătărie, luându-și în serios rolul de bucătar.

„Senzaționala rețetă din studenție”, așa cum o numește bărbatul, este… „cartofi cu ouă aruncate în tigaie”. 

În timp ce au pregătit cina, cei patru au avut mai multe schimburi de replici amuzante, distrându-i pe fani.

mamaplus

Între altele, Andra a mărturisit zâmbind că, în aceste zile de pandemie, ea și Cătălin s-au „împlinit puțin”. La întrebarea bărbatului adresată copiilor: „Cine s-a îngrășat mai mult? Mami sau tati?”, Eva a răspuns: „Tati!”, în timp ce David a trecut de partea exemplului masculin, indicând cu degetul spre Andra.

În replică, faimoasa cântăreață a spus, cu umoru-i caracteristic:

„Asta este. Ce să facem? Dacă eu gătesc, trebuie să și gust. Sincer să spun, m-am îngrășat un pic, dar eu gătesc toată ziua, trebuie să vad dacă-i și bun. Nu pot să le dau orice la copii să manânce”.

Seria întrebărilor lui Măruță pentru copii a continuat cu următoarea: „Cine e mai de gașcă? Mami sau tati?”, moment în care tabăra s-a spart în două: fete vs băieți.

Când a văzut că David este mereu de partea tatălui, Andra „l-a amenințat” pe băiat că a doua zi își va face lecțiile singur, spre deliciul fanilor, care s-au distrat în prezența frumoasei și carismaticei familii.

Vezi AICI video-ul în care familia Măruță prepară mâncarea preferat din studenție.