Rolul tatălui în educarea și formarea copilului este esențial, întrucât contribuie la dezvoltarea sentimentului de siguranță și la însușirea unor principii de viață importante. Studiile de specialitate au demonstrat că, datorită implicării active a taților în creșterea și dezvoltarea copiilor, micuții pot avea performanțe școlare mai bune, un IQ mai ridicat și o tendință de a atinge succesul academic. Și în familia lui Anatol Melnic, educația stă la loc de cinste, chiar dacă internauții spun că și-ar răsfăța prea mult fiica.

”Ceea ce vede lumea la televizor, pe Instagram și din unele surse, este departe de adevărul care e la noi în casă. Kamelia este o fată răsfățată, adică noi o răsfățăm pentru că așa vreau eu. Dar asta nu înseamnă că noi nu-i dăm educație, că noi nu vorbim cu ea, că nu o certăm că ”așa nu-i frumos” sau că noi nu-i interzicem multe. Noi îi interzicem multe, noi luptăm. Kami încă are nevoie de foarte multe sfaturi din partea noastră, ca părinți și noi luptăm cu asta, pentru că avem și noi piedicile noastre. Vrei nu vrei, asta e o generație nouă.”, a menționat Anatol Melnic în cadrul interviului ”Sincer cu tine”.

Trăim într-o societate unde mentalitatea și caracterul copilului se formează mult mai rapid decât acum 20-30 de ani, iar Anatol Melnic mărturisește că este conștient de acest fapt, făcând trimitere și la influența rețelelor sociale asupra copiilor. Deși fiica sa aduna mii de urmăritori pe Tik Tok, el i-a șters profilul.

”Eu i-am șters Tik Tok-ul. N-are încotro. La noi în familie se întâmplă exact cum a fost și la mine, la Costești. Dacă mamei îi mai răspunzi înapoi, apoi cu tata nu merge. Kami mă ascultă mai mult. Eu lucrez foarte mult cu mimica feței și nu este necesar să strig, doar să-i fac chipul care trebuie și va înțelege că nu trebuie să facă anumite lucruri.”, a mai adăugat Anatol Melnic.

Moderatorul și regele farselor spune că nu îi place să-și etaleze viața personală, întrucât ”cu cât mai ascuns stai în umbră, cu atât este mai bine pentru familie„.