La Star Kids copilul se va simți la fel de confortabil și bine, ca acasă,mai detaliat despre aceasta ne vor povesti părinții, care au făcut alegerea potrivită deja și și-au dat copiii anume la Star Kids. Pedagogii zilnic fac totul ce depinde de ei, pentru ca despărțirea cu părinții iubiți să îi pară copilașului scurtă, iar ziua să fie plină de descoperiri utile și interesante! Una din principalele sarcini Star Kids – să descopere toate talentele copilului, pentru că Star Kids creează viitorul.

ALINA NICOLAEVA, mama lui Teodor, 2,5 ani

„Copilașul meu are doar 2,5 ani, dar în decurs a câteva luni, frecventează cu plăcere STARKIDS. Atmosfera de aici este una plăcută și primitoare. Ori de câte ori îl iau pe Teo de la grădiniță, este în plină dispoziție! Îi place foarte mult fitness-ul și yoga. După aceste ore, ajunge acasă și îmi arată noile mișcări - acest lucru mă surprinde plăcut. În plus, am observat că la STARKIDS, lui Teodor i s-a insuflat dragostea pentru desen.”

”Pot spune cu încredere că am făcut alegerea corectă, când mi-am dat copilul la această grădiniță. Le recomand și altor mămici să opteze pentru STARKIDS!”

ELENA GRECU, mama lui Platon, 4 ani

„Pentru familia noastră, STARKIDS a devenit a doua casă. Platon merge la grădiniță cu plăcere dimineața. El se grăbește către noii săi prieteni și educatorii iubiți.”

”Aș remarca în mod aparte alimentația echilibrată, care constă din cinci mese. Copilul meu este încântat. Am găsit grădinița ideală pentru noi -  STARKIDS!”

Pentru cei, care planifică să vină la Star Kids BOTANICA contează mult părerea celor, care deja frecventează această grădiniță. Din acest motiv vă propunem spre vizionare interviul cu părinții și educatorii Star Kids, din prima sursă. Vizionare plăcută!

Stimați părinți, în perioada de iarnă Star Kids BOTANICA propune ofertă specială. Vă așteptăm la Star Kids – locul, unde copilul tău va dori să se reîntoarcă!

Contacte:

Star Kids Botanica:

Adresa: str.Testemițanu, 3/15

Telefon: /022/ 55 00 78  /+373/ 69 55 00 45

Email: botanika@starkids.md/starkids2@starkids.md

Star Kids Ciocana:

Adresa: str. Ginta Latină, 12/20

Telefon: /022/ 55 00 77  /+373/ 60 55 00 79

Email: info@starkids.md/starkids@starkids.md

Puteți găsi informații suplimentare AICI.

Star Kids — este un Centrul de Dezvoltare și Sport pentru copii, care include zona de joc, de studii, sport și recreere

Star Kids Ciocana
Adresa: str. Ginta Latina 12/20
Telefon: (+373 22) 55 00 77, (+373) 60 55 00 79
emailinfo@starkids.md

Star Kids Botanica
Adresa: str. Testemițanu 3/15
Telefon: (+373 22) 55 00 78, (+373) 60 55 00 45
emailbotanika@starkids.md

www.starkids.md