mamaplus

Bebeluși născuți în 2021. Primele imagini publicate de mămici cunoscute de la noi

0
//
08.04.2021

În anul 2021 se anunță un adevărat Baby Boom în lumea mondenă de la noi și nu avem decât să le urăm mămicilor multă răbdare pentru un nou început în viețile lor. Primele săptămâni din viața copilului reprezintă o adevărată provocare pentru părinți. Pe de o parte apar noi responsabilități și zeci de întrebări, iar pe de altă parte nu te poți sătura să-ți privești micuțul. Ca să imortalizezi aceste momente unice, nu ai decât să îi faci zeci și chiar sute de poze bebelușului. Așa au făcut și câteva mămici cunoscute publicului de la noi și nu au ezitat să publice câteva imagini dulci și pe rețelele sociale.

Valeria Fainescu și băiețelul ei

mamaplus

Cunoscuta bloggeriță de la noi și mama unei fetițe de un an și 11 luni, Valeria Fainescu, a născut fără complicații pe data de 7 martie, la 37 de săptămâni de sarcină. Pentru că îi place să fie mereu în vizorul admiratorilor săi, ea a filmat nașterea celui de-al doilea copil și a spus că nu are nimic de ascuns… Câteva săptămâni mai târziu, Valeria a publicat și câteva imagini cu micuțul ei despre care știm doar că este adorabil, prenumele lui fiind ținut deocamdată în secret.

Valeria Țurcan și fiul ei Saul

mamaplus

Acum câteva zile, food bloggerița Valeria Țurcan a anunțat cu multă bucurie că micuțul Saul a împlinit trei luni. Primele poze ale micuțului au fost apreciate de zeci de mii de ori, iar Valeria este îndrăgostită de el și de noul său rol de mamă.

Anișoara Loghin și micuțul Raul

mamaplus

În data de 15 martie, prezentatoarea TV Anișoara Loghin și soțul ei Radu Gînsari și-au ținut pentru prima oară în brațe băiețelul, împărtășindu-și bucuria și pe rețelele sociale. Prima imagine cu tălpițele micuțului Raul a fost postată chiar ieri de către proaspăta mămică. Tot ea ne-a promis că în curând ne va oferi mai multe detalii despre Raul și va publica mai multe poze cu el.

Diana Botnaru și fetița ei Mia Linda

mamaplus

Prezentatoarea TV Diana Botnaru nu are prea multe apariții în mediul online, însă ne bucură privirile cu câteva momente din viața ei personală, cum ar fi prima imagine cu micuța ei Mia Linda, care s-a născut acum o lună, în data de 8 martie. Cu siguranță Mia Linda este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată Diana pe Ziua Femeilor.

Katy Black și băiețelul ei Simon

mamaplus

Născut în data de 26 ianuarie, micuțul Simon le-a schimbat radical viețile părinților săi și a frățiorului în vârstă de un anișor și jumătate. La 22 de ani, vloggerița Katy Black a aflat ce înseamnă maternitatea în adevăratul sens al cuvântului, iar primele poze cu cel de-al doilea băiețel sunt tare drăguțe, nu-i așa?

Lia Taburcean a devenit mamă în 2021

mamaplus

Interpreta Lia Taburcean a născut un băiețel în data de 8 ianuarie 2021. Magia continuă, pentru că Răzvan a venit pe lume la ora 8:08 dimineața, avea 3.900 kg și 53 cm. Chiar dacă nu a publicat nicio imagine cu el, Lia a mărturisit în câteva stories pe Instagram că este foarte fericită în noul ei rol. 

Anișoara Balmuș și micuța ei

mamaplus

La sfârșitul lunii martie, interpreta de muzică populară Anișoara Balmuș a născut o fetiță, iar vestea i-a luat prin surprindere pe toți admiratorii săi, pentru că a reușit să țină în secret cele nouă luni de sarcină. Încântată de noul ei rol, Anișoara a publicat și prima imagine cu fetița ei.

Bloggerița Cristina Lisnic și fiica Miroslava

mamaplus

Mama a doi băieți și bloggerița Cristina Lisnic a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în data de 23 martie 2021 și spune că este o femeie împlinită și extrem de fericită. Ea spune că în timpul sarcinii avea mai multe idei de prenume pentru fetița sa, însă atunci când a ținut-o pentru prima oară în brațe a simțit că va purta un nume măreț, ca întregul univers - Miroslava sau Mira.