mamaplus

O actriță nu vrea să mai poarte sutien: „Nu-mi pasă dacă sânii îmi vor ajunge până la buric“

0
//
30.07.2021

Actrița americană Gillian Anderson nu vrea să mai poarte sutien niciodată, dintr-un motiv foarte practic și are o justificare puternică pentru această decizie. Vedeta din „The X Files” spune că acest accesoriu este prea inconfortabil.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, actrița a fost întrebată cum s-a îmbrăcat în timpul carantinei impusă de pandemia de COVID-19.

„Chiar, a mai purtat cineva sutien de la începutul carantinei, în martie 2020? Nu mai pot să port sutien. Nu pot. Îmi pare rău… Nu-mi pasă dacă sânii mei vor ajunge până la buric. Nu mai port sutien. E al naibii de inconfortabil”, a mai spus vedeta.

Poziția anti-sutien a actriței a fost îmbrățișată de mai multe admiratoare, notează Glamour. Una dintre acestea a postat pe TikTok un clip cu mesajul „Oricum Gillian zice să eliberăm sfârcul!”, făcând trimitere la campania din anii trecuți, intitulată „Free the nipple”.

O invenție feminină?

„Daaaa… n-am mai purtat unul de vreo patru-cinci ani”, a răspuns o utilizatoare a rețelei, în timp ce alta a scris: „Am renunțat să-l mai port pe al meu acum 50 de ani… lucrurile astea or fi fost inventate de un bărbat!”.

Cu toate acestea, sutienul este invenția unei femei, Mary Phelps, care a folosit ca material niște batiste.