Primăvara se apropie cu pași grăbiți, iar brandurile și-au expus deja colecțiile noi pentru cel mai așteptat sezon. Pregătește-ți și tu garderoba, urmând recomandările stiliștilor și adaptându-le la propriul tău stil. Bineînțeles, poți prelua doar câteva elemente din lista prezentată mai jos. Astfel, vei fi mereu în centrul atenției, ca o fashionistă adevărată.

Explozie de culoare

mamaplus

În această iarnă, culorile au explodat pe rețelele de socializare. Verde Kelly, roz fucsia, portocaliu vibrant, liliac sau chiar galben strălucitor au fost văzute pe cele mai populare fashioniste, rezultând look-uri îndrăznețe, dar teribil de stilate. Așteptați-vă ca acest lucru să existe și în această vară! În sezonul primăvară-vară 2022, pariem totul pe garderoba cu dopamină – marea tendință prezisă de Pinterest – și combinăm cele mai strălucitoare culori ale garderobei noastre: roz bombon pe portocaliu mandarin sau mov Very Peri (culoarea anului), albastru azur pe verde măr… Moda în stil curcubeu va stimula cu siguranță sezonul care vine.

Garderoba anilor 2000

mamaplus

Moda se uită constant spre trecut pentru a relansa tendințele uitate sau neglijate. Și în ultimele luni, anii 2000 au revenit în centrul atenției mai mult ca niciodată, datorită generației Z și obsesiei lor pentru acest deceniu. Aspect total din denim à la Britney și Justin Timberlake, topuri și modele fluture, blugi bootcut, tricouri cu inscripții cu strasuri, curele bijuterii, microfuste. Estetica Y2K va continua să ne răzbune în această primăvară-vară și ceva ne spune că va fi chiar la apogeu în 2022.

Stilul anilor ’60

mamaplus

Dacă anii șaptezeci au invadat rețelele de socializare în ultimele săptămâni, stilul anilor 60 s-a remarcat totuși la mai multe parade ale sezonului toamnă-iarnă 2021/2022, precum la Fashion East sau Courrèges. Croieli arhitecturale, rochii trapez, fuste mini sau chiar mâneci raglan au fost văzute în această iarnă. Un lucru este cert: sezonul viitor se anunță a fi acela al anilor 60, modernizat și reînnoit în stilul 2022 cu fuste în culori ultra pop.

Pantofi cu platformă

mamaplus

„Aceste platforme sunt făcute pentru mers pe jos” este versiunea din 2022 a cântecului lui Muguette. Pentru că pantofii cu platformă vor fi din nou peste tot în sezonul care vine. Dacă iarna aceasta, Medusa Aevitas by Versace a făcut furori pe Instagram cu influenceri și vedete care au purtat această celebră pereche de tocuri XXL în picioare, trendul platformei este făcut să reziste puțin mai mult. Atât de mult încât până și sandalele și șlapii noștri vor avea tălpi foarte groase în această vară, precum cele văzute la prezentarea colecției Coperni Primăvara-Vara 2022.

O seară afară

mamaplus

Era un aer de sărbătoare care plutea în colecțiile de iarnă. Rochii de seară, potop de pene si paiete pe pantaloni sau jachete. Moda a abordat tema petrecerilor iarna. pentru Această primăvară-vară nu renunță la haine din tricot strălucitoare, rochii și pantaloni cu paiete, pantofi și sandale cu toc încrustat cu cristale, pene vopsite și brodate în tușe sau all-over, catsuit din tricot cu paiete. Pe scurt, un dulap pentru dans până la sfârșitul nopții.