mamaplus

Lilu a dezvăluit secretul sânilor săi fermi: ”Gravitația și vârsta își vor lua ce-i al lor...”

-
//
15.06.2020

Fiind mamă a două fete minunate, Lilu trăiește din plin aventura maternității. Deși, înainte de a deveni mămică avea anumite temeri referitor la aspectul corpului său, acum ea spune că se acceptă în totalitate, dar nu uită de ședințele de pilates. Sportul și modul sănătos de viață sunt indispensabile pentru ea. Într-o ședință de întrebări și răspunsuri pe Instagram, ea a vorbit în premieră despre schimbările pe care le-a observat la aspectul său fizic după nașterea celor doi copii.

”Înainte de a rămâne însărcinată mă gândeam vă voi naște, voi alăpta, apoi îmi voi face o operație de reconstrucție la sâni, nu neapărat la mărime. Gândurile de atunci au rămas în trecut, am acceptat frumusețea și dăruirea corpului meu care a dat și a crescut viața copiilor mei. Înainte de cele două sarcini am avut cel puțin o mărime și jumătate mai mult, dar mă bucur că nu au ajuns până la buric.”, a mărturisit Lilu.

Acceptarea vine din interior, iar Lilu crede cu desăvârșire în acest lucru. Se pare că anume această deviză a ajutat-o să depășească anumite etape din viața ei.

”Da, e adevărat. S-au micșorat sânii în volum, în schimb circumvoluțiunile creierului au crescut și asta contează foarte mult, pentru că până la urmă gravitația și vârsta o să-și ia ce este a lor. O să îmbătrânim, trebuie să accetăm schimbările prin care trece corpul nostru în fiecare etapă din viață. Respect femeile care își fac operația de reconstrucție a sânilor, pentru că nu toate femeile au noroc de genetică bună. Contează foarte mult acest lucru: calitatea pielii, ca să nu se facă vergeturi. Ca să elimin vergeturile, mă umgeam până la gât cu ulei de măsline în perioada sarcinii, iar după naștere – sport. Mușchii trebuie puși la lucru, e foarte important lucrul acesta.”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Menționăm că Lilu Ojovan are două fetițe: Amelie (6 ani) și Teia (3 ani).

mamaplus