Toamna se apropie de sfârșit și a venit timpul să spunem adio cizmelor scurte și botinelor până la gleznă. Eleganța își spune cuvântul și aduce în top cizmele înalte, strânse pe picior, care te fac să arăți ca o adevărată divă. Pielea moale îmbrățișează gambele și dă o formă suplă picioarelor, astfel încât lookul tău general va fi mai rafinat și mai grațios. Să vedem ce modele vor fi în top iarna asta.

Cizmele albe

mamaplus

Potrivite cu o personalitate feminină care vrea să iasă din tipar, cizmele albe sunt foarte rafinate și îți conferă un look de-a dreptul artistocratic. Pielea moale învăluie confortabil piciorul, iar tocul delicat îți accentuează eleganța și feminitatea. Ținutele tale casual sau office vor câștiga un plus de strălucire, fie că îmbraci o rochie sexy sau o pereche de colanți de piele.

Cizmele ecvestru, cu toc gros și înalt

mamaplus

Aceste cizme sunt ideale pentru ca picioarele tale să arate mai lungi și mai suple. Au un look modern, iar pielea lucioasă, perfect mulată pe picior, le dă un aer sexy și îndrăzneț. Pot fi purtate cu rochii, blugi skinny sau pantaloni de piele. În loc de culorile clasice, poți alege o nuanță mai specială, cum este acest tip de maro burgundy. 

Cizmele clasice, negre

mamaplus

Acest model de încălțăminte este, ca de obicei, vedeta sezonului, pentru că cizmele negre clasice pot fi purtate în orice combinație. O ținută casual cu blugi skinny sau una cu un touch elegant, parizian, format dintr-o fustă mini și pardesiu, se potrivește la fel de bine cu cizmele negre până la genunchi. Pot avea orice tip de toc, de la cel dreptunghiular până la kitten heels - important este să te simți confortabil!

Cizmele maro, stil piele de crocodil

mamaplus

Dacă vrei să fii o divă fashion, alege cizme înalte care imită pielea de crocodil, pentru că îți dau un aspect trendy și luxos. Eleganța ta va fi garantată, chiar dacă porți o pereche de blugi skinny, pentru că acest tip de cizmă transformă orice look într-unul de podium. O pereche de cizme coniac cu un pardesiu elegant și o poșetă asortată te vor face să te simți feminină și extrem de rafinată.