mamaplus

Cum își menține Lilu silueta de invidiat: „Femeile care au născut pot arăta mult mai bine decât multe dintre domnișoare”

-
//
16.01.2020

Lilu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi, este foarte activă în mediul online, întrucât urmăritorii ei sunt la curent cu toate activitățile zilnice ale jurnalistei.

Întrebată care este secretul siluetei suple pe care o are, după două nașteri, Lilu a răspuns printr-o postare publică pe contul său de Instagram, enumerând un șir de reguli pe care le respectă cu strictețe:

„CE DIETE ȚIN? CE MÂNÂNC?

Fetelor, am mai scris despre asta, dar tot primesc mesaje de genul - cum de ai așa siluetă.

1. În mare parte am noroc de GENE bune, și mama și tatăl meu arată și se simt minunat la vârsta pe care o au.

2. Beau cel puțin un litru de APĂ pe zi. De când am sticlă și în fiecare dimineață o umplu cu apă de la filtru - beau mereu. Așa ajut metabolismul să scoată toxinele din organism.

3. DEJUNUL e sfânt. Măcar un ou fiert, dar mereu dau ceva “de lucru” stomacului.

4. GUSTĂRI - mereu în torbele mele găsești mere sau banane sau nuci hidratate, morcov. Ca atunci când ajung acasă să nu fiu flămândă și să bag multe în mine. Și nici nu sunt tentată de atâtea “oferte”, oricum îmi permit și eu când am pofte să iau vreun burger sau aripioare picante.

5. PILATES - de când l-am descoperit sunt încântată de modul cum s-a întărit corpul, cum s-au reliefat mușchii și cât de echilibrată fizic și emoțional sunt. O investiție bună în viitor - decât să plătesc pe urmă operații scumpe și tratamente chinuitoare, mai bine primesc plăcere de la sport și sunt în formă mereu.

6. SOMNUL - cât aș vrea să mă pot bucura de el cât mai mult timp... dar DA, orele de somn sunt foarte importante pentru corpul, mintea și sufletul nostru - încercați să vă oferiți șansa de a vă odihni calitativ, fără telefoane măcar juma' de oră înainte de somn. Cu o carte veți adormi mult mai bine.

7. ACCEPTAREA ȘI IUBIREA. Corpul nostru are nevoie de emoții pozitive, simte și el nevoia de dragoste - oferiți-vă complimente cât mai des, o să vedeți cum se transformă văzând cu ochii, exact ca o femeie/domnișoară atunci când este îndrăgostită și e iubită. De ce îi iubim pe alții, dar pe noi nu suntem în stare?!

8. SCUZE. Sunt multe. Ele nu ne fac decât sa ne îngropăm în depresie. Nu e nevoie de Scuze, e nevoie de Motivare.

9. Femeile care au NĂSCUT - pot arăta mult mai bine decât multe dintre domnișoare. Corpul femeii după naștere e mult mai grațios și armonios, trebuie doar descoperit.

10... scrie tu, continuă tu”, a scris Lilu.

Prezentatoarea TV a publicat și o fotografie în care se vede cât de bine arată și că, într-adevăr, se mândrește cu corpul său.

mamaplus

În urma mesajului făcut public pe rețelele sociale, Lilu a primit nenumărate cuvinte de apreciere din partea persoanelor care o cunosc și a celor ce o urmăresc în mediul online.