mamaplus

Unul dintre membrii trupei Backstreet Boys a devenit tătic pentru a treia oară

-
//
27.04.2021

Celebrul solist al trupei Backstreet Boys Nick Carter (41 de ani) și soția sa Lauren Kitt Carter (37 de ani) au devenit din nou părinți. Nick a făcut marele anunț pe o rețea de socializare, menționând că cea de-a treia naștere nu a fost deloc una ușoară.

”Suntem mândri să vă anunțăm că bebelușul nostru s-a născut! Cei care sunt părinți știu bine că uneori lucrurile nu se întâmplă exact așa cum ai planificat. Au fost niște complicații la naștere, dar după prima noapte, situația s-a mai ameliorat. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au transmis gânduri pozitive.”, povestește Nick Carter.

mamaplus

Chiar dacă nu a anunțat încă numele și sexul bebelușului cu numărul 3, Nick este fericit că tot ce a fost mai greu a rămas în urmă. O sursă din anturajul cuplului susține că Lauren și copilul sunt încă internați în spital, însă medicii le-au dat asigurări că totul va fi bine și vor putea merge în curând acasă.

Menționăm că Nick Carter și soția sa Lauren mai au împreună un băiețel în vârstă de 5 ani și o fetiță în vârstă de un anișor.

mamaplus
mamaplus