mamaplus

Un tată și-a bătut fiica de două luni până la moarte și a dat vina pe pisică

-
//
29.11.2021

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, și-a bătut fiica de două luni până la moarte, apoi a pretins că a fost rănită mortal de pisica care stătea deasupra ei. Bărbatul a fost acuzat de uciderea fiicei sale Adaline, care a fost rănită mortal pe 23 septembrie și a murit la spital în data de 3 noiembrie, după ce încercările îndelungate de a salva copilul nu au avut succes. Cazul a avut loc în statul american Minnesota.

Mama fetiței le-a spus polițiștilor că fiica ei era bine când a plecat la serviciu în ziua în care i-au fost provocate rănile mortale - picioare rupte, coaste rupte și sângerare cerebrală. Bărbatul a hrănit-o pe fetiță, apoi a adormit-o la loc. Femeia a declarat că el i-a trimis un mesaj la ora 17:00 pentru a-i spune că a prins pisica întinsă pe copil. Mama a sosit acasă o oră mai târziu. Femeia și-a dus copilul la camera de urgență, după ce și-a sunat propria mamă pentru un sfat.

Tatăl a încercat să dea vina pe pisica familiei

Kristopher Dale Arlando Henderson a susținut inițial că nu are idee cum a fost rănit copilul, apoi a dat vina pe pisica familiei. Apoi a declarat că ar fi fost ''puțin dur'' în timp ce i-a schimbat scutecul. Se spune că Henderson a recunoscut în cele din urmă că în ziua morții lui Adaline ''a legănat copilul în brațe și a lovit-o mai puternic decât de obicei'', potrivit Southern Minnesota News.

Aducându-i un omagiu fiicei sale regretate, Goodrich a declarat pentru DailyMail: ''Ea a fost întotdeauna un copil foarte fericit. Când a învățat să zâmbească, zâmbea constant și nu era niciodată agitată decât dacă își dorea biberon, schimbatul scutecului sau niște îmbrățișări. Era foarte atentă, încercând în mod constant să urmărească ce se întâmplă în jurul ei. Era lumea mea și acum lumea mea va fi pentru totdeauna un loc mai întunecat fără ea. A fost iubită atât de mult în scurtul timp în care a fost cu noi și va continua să fie''.

Între timp, rezultatele autopsiei rămân în așteptare

Autoritățile cred că Henderson avea grijă singur de copil în momentul în care au avut loc rănile. Inițial, a fost acuzat doar de agresiune de gradul întâi, însă acuzațiile au fost actualizate după moartea fetei. Bărbatul se afla în închisoarea din județul Blue Earth de miercuri dimineață, potrivit Free Press. Cauțiunea lui Henderson a fost mărită de atunci la un milion de dolari.

mamaplus